Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Η καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτάνες- Ευρυτάνισσες.


«Συμπατριώτισσες- Συμπατριώτες.
Ευρυτάνες- Ευρυτάνισσες.

Δεν περιμέναμε ότι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας θα έφταναν μέχρι τον τόπο μας.
Το ρόλο αυτό ανέλαβε ο Δήμαρχος Καρπενησίου χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του Δήμου για να καταθέσει τις απόψεις του για το Δημοψήφισμα της Κυριακής.
Είναι δικαίωμα του Δήμαρχου να εκφράζει την άποψή του, είναι όμως απαράδεκτο να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του Δήμου για τον σκοπό αυτό και επί πλέον να αλλοιώνει το αντικείμενο του Δημοψηφίσματος.
Οι Δημότες μπαίνουν στη συγκεκριμμένο ιστοσελίδα  για έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση και όχι για να διαβάζουν τις απόψεις του Δήμαρχου. Αποτελεί προσβολή για τους Δημότες και δείγμα αντιδημοκρατικής νοοτροπίας για τον ίδιο. Βέβαια την αντίδραση των επισκεπτών μπορείτε να την απολαύσετε στα σχόλια των Ευρυτανικών ιστοσελίδων, ωστόσο δείχνει τον πανικό αυτής της ομάδας των ευρωλάγνων που δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.
Επίσης είναι  ανάγκη, αφού δεν ενημερώνει η ιστοσελίδα του Δήμου τους Δημότες , ως ώφειλε, να ενημερώσουμε εμείς και να πούμε ότι την Κυριακή ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στην υποτέλεια των δανειστών και στην καταστροφή της χώρας μας και δεν ψηφίζουμε για μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το ευρώ, που θα ήθελε ο Δήμαρχος και οι όμοιοι του
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ»

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση


Κοινή Δήλωση Αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ Βαθμού
της Στερεάς Ελλάδας
Σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη χώρα και την πορεία της, όλοι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας οφείλουμε συγκροτημένα και με απόλυτη νηφαλιότητα και ευθύνη να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά και να συνδράμουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του και τη θεσμική του θέση, στην απρόσκοπτη λειτουργία των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών μας.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η Αυτοδιοίκηση οφείλει,  μακριά από τα όποια μικροπολιτικά διαχωριστικά ψευτοδιλήμματα του χθες, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, με καθαρή φωνή, να ζητήσει και να απαιτήσει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.
Όσοι υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όσοι καθημερινά ασχολούμαστε και παλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε μία καλύτερη ζωή στους πολίτες αυτού του τόπου, κάτω από αντίξοες συνθήκες και «όμηροι» εδώ και δεκαετίες των αδυναμιών ενός απρόσωπου κεντρικού κράτους, αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη σημασία της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.