Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σεμινάριο επιμόρφωσης του Δήμου ΑγράφωνΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης για όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Αγράφων σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.
Όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Αγράφων καθώς και το ταμείο του Δήμου  θα λειτουργήσουν κανονικά για την εξυπηρέτηση των Πολιτών.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

 Του Αθανασίου Καρυώτη,  Ταμίας της Π.Ο.Σ.Σ.
kariotis athanasios
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ,την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του οπλαρχηγού των Κλεφταρματολών Αντώνη Κατσαντώνη και η ονοματοδοσία της αντίστοιχης πλατείας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θ. Κολοκοτρώνη και Χ. Δοϊτσίδη, στην περιοχή Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρούπολης.
 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Έβρου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με σκοπό να τιμηθεί ο αγωνιστής των Αγράφων  Αντώνης Κατσαντώνης για την τεράστια συμβολή του στα πεδία των μαχών ως ένα πρότυπο Έλληνα με αλύγιστο και ανδρείο φρόνημα και χαρίσματα στρατηγικού νου.
 Ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου , κ. Μπίκος Παναγιώτης , καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο , με επικεφαλή τον κ. Μπίκο Βασίλειο, για την σύλληψη της ιδέας καθώς επίσης και τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης , κ. Λαμπάκη Ευάγγελο , και το δημοτικό συμβούλιο για την υλοποίηση του έργου. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων , κ. Μουτσιάνας Ν. Γεώργιος , ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης , τόνισε την ιδιαίτερη συμβολή του τιμώμενου ήρωα στην απελευθέρωση του έθνους και αναφέρθηκε στις αξίες που πρέπει να μεταλαμπαδεύονται στις νεότερες γενιές μέσα από την Παράδοση και την Ιστορία του ελληνικού έθνους.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο ταμίας της ΠΟΣΣ κ Καρυώτης Αθανάσιος και ο ειδικός γραμματέας Γκόγκος Γεώργιος, επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν Καβάλας κ Δαλακούρα Χρύσα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ξάνθης κ Μπίκος Γεώργιος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν Ροδόπης κ Νάκος Γεώργιος
Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε από τον Σαρακατσάνο τραγουδιστή κ. Σερμπέζη Βασίλη , με την ερμηνεία ενός τραγουδιού προς τιμή του οπλαρχηγού Αντώνη Κατσαντώνη. 
Στην συνέχεια ,με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου , ακολούθησε εκδήλωση στο Κηποθέατρο του Πάρκου Προσκόπων με τίτλο «Κατσαντώνης – Τραγουδώντας το θρύλο», στην οποία οι καλλιτέχνες : Βασίλης Σερμπέζης, Σταύρος Μπόνιας και Παναγιώτης Ούτος ερμήνευσαν τραγούδια αφιερωμένα στον ηρωικό αγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ. 
Ακολουθεί ο λόγος του προέδρου της Π.Ο.Σ.Σ.
IMG 0196
Η σημερινή εκδήλωση μπολιάζει με ευαισθησία το σώμα της Ελληνικής Κοινωνίας και ανασταίνει μνήμες που μπορούν να μας κρατήσουν όρθιους και στητούς απέναντι σε γεγονότα, τα οποία έχουν απελπίσει πολλούς και τρομάζουν τον κόσμο για τα επερχόμενα.