Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εξέταση Μαστού – Υπερηχογράφημα – Ενημέρωση για Πρόληψη
        Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του και σε συνέχεια των δράσεών του, ο Δήμος Αγράφων με την Ελληνική Εταιρία Μαστολογίας διοργανώνουν Δωρεάν Εξέταση Μαστού, Υπερηχογράφημα και Ενημέρωση για Πρόληψη για όσες γυναίκες από το Δήμο Αγράφων επιθυμούν να συμμετέχουν.

        Η επίσκεψη και κλινική εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγράφων με επικεφαλής την πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας, Επίκουρο καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Γυναικολόγο –Χειρούργο και Ειδική Μαστολόγο κα Λυδία Μουζάκα. Η ομάδα από την οποία θα πλαισιώνεται, θα αποτελείται από χειρουργούς, ειδικούς μαστολόγους και ακτινοδιαγνωστές.

Συγκέντρωση φωτογραφικού υλικού Δήμου ΑγράφωνΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        Στο πλαίσιο αναβάθμισης της ιστοσελίδας του Δήμου Αγράφων, συγκεντρώνεται φωτογραφικό υλικό. Για το λόγο αυτό, καλούνται όσοι επιθυμούν και έχουν στην κατοχή τους φωτογραφικό υλικό από το Δήμο Αγράφων, να το προσκομίσουν στο Γραφείο Δημάρχου.
        Θα προτιμηθούν εικόνες σε ψηφιακή μορφή όπου απεικονίζονται τοπικές κοινότητες, τοποθεσίες, μνημεία κ.α. Επιπλέον θα γίνουν δεκτές ασπρόμαυρες φωτογραφίες παλαιότερων ετών. Για όλες τις φωτογραφίες οι οποίες θα επιλεγούν και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου θα αναφέρεται το όνομα του κατόχου της.
        Η αποστολή φωτογραφικού υλικού γίνεται με την ένδειξη «Φωτογραφικό υλικό Δήμου Αγράφων»,με ακριβή αναφορά της τοποθεσίας αλλά και των στοιχείων επικοινωνίας του κατόχου της. Όσοι διατίθενται μπορούν να τις αποστείλουν είτε ηλεκτρονικά στο email του Δήμου (info@dimos-agrafon.gr) , είτε ταχυδρομικά (κατά προτίμηση σε cd) στη Διεύθυνση: Γραφείο Δημάρχου Αγράφων- Κερασοχώρι Ευρυτανίας – Τ.Κ. 36071.
        Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Συμμετοχή του Δήμου Αγράφων στις Πράσινες Πολιτιστικές ΔιαδρομέςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        Ο Δήμος Αγράφων θα διοργανώσει στο πλαίσιο της δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού «Πράσινες  Πολιτιστικές Διαδρομές», Πολιτιστική Εκδρομή σε γεφύρια και βυζαντινά μνημεία του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Πράσινη Διαδρομή με ώρα εκκίνησης 9:30π.μ. από το Καρπενήσι. Το πρόγραμμα της διαδρομής συμπεριλαμβάνει: