Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων,κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας καιχοροεσπερίδα.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Κλεισθένους 17 -Τ.Κ. 105-52 - Αθήνα Αθήνα 17-02-2015
Τηλ- Fax: 210 3834451 -6980764652
Εmail: oesevrytanias@gmail.com
www.oes.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μέσα σε πνεύμα ενότητας σύμπνοιας και σύγχρονης αντίληψης, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων, πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και την χοροεσπερίδα στις 15-02-2015 ημέρα Κυριακή στο Κέντρο <<ΑΓΡΙΜΙΑ>> σε συνεργασία με τους Ευρυτανικούς Συλλόγους. Ο απλός κόσμος ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο κάλεσμα της Ο.Ε.Σ.
Η Πρόεδρος κ. A. Σκοτίδα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι προσπάθειές τους στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία. Η τεράστια αίθουσα του κέντρου "ΑΓΡΙΜΙΑ" ήταν κατάμεστη μέχρι την τελευταία στιγμή από ενθουσιώδεις συμπατριώτες που απολάμβαναν γνήσια παραδοσιακά τραγούδια. Την παράσταση εδώ έκλεψε η προσέλευση της Ευρυτανικής Νεολαίας η οποία λικνίζονταν έως αργά το βράδυ στην πίστα, αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα. Η λαχειοφόρος αγορά που ήταν πλούσια σε πολλά και καλά δώρα βρήκε ανταποκριτές. Η ορχήστρα ήταν εξαιρετική. Η παρουσία του Στέφανου Κόπανου, μέλους του Δ.Σ της Ο.Ε.Σ, στο τραγούδι μάγεψε το κοινό, καθώς και ο αδελφός του Τάσος Κόπανος ,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Προς Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Μπακογιάννη Κωνσταντίνο

Χαλκίδα 16/2/2015

Κύριε Περιφερειάρχη
Δια της παρούσης, σας δηλώνω την παραίτηση μου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 156 και 157 του ν. 3852/2010. Η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων στην νεοεκλεγείσα κυβέρνηση, δε μου επιτρέπει να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως Περιφερειακού Σύμβουλου και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Προεδρείο, το Σώμα, τα μέλη της παράταξης «Η Στερεά σε Νέα Τροχιά» και εσάς για τη σημαντική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε ως τώρα με γνώμονα πάντα την υπηρέτηση του συμφέροντος των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας. Και βεβαίως τους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και εμπιστεύθηκαν την ανθρωποκεντρική μας πρόταση για μια Περιφέρεια με δυναμική κοινωνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.
Είμαι στη διάθεση σας για τα θέματα που αφορούν στον τομέα της αγροτικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης & τροφίμων και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση των πολλών και σημαντικών ζητημάτων της Περιφέρειας μας.

Με εκτίμηση
Προς Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Μπακογιάννη Κωνσταντίνο

Βαγγέλης Αποστόλου 
Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων.