Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Διαβούλευση ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και προετοιμασίας για το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Κερασοχώρι και Γρανίτσα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015.


Καλούνται όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι – Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων – Τοπικοί Σύμβουλοι και οι Δημότες του Δήμου μας να συμμετέχουν στη διαδικασία της διαβούλευσης.Την Παρασκευή 06/02/2015 , ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και προετοιμασίας για το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , προγραμματίζονται συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και διαβουλεύσεις με την τοπική κοινωνία.
Διαβούλευση ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου και προετοιμασίας για το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Κερασοχώρι και Γρανίτσα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015.
• Στα πλαίσια αυτά έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην έδρα του Δήμου Αγράφων με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη. Ώρα 10:00 π.μ.
• Ακολουθεί συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Κερασοχωρίου για τις Δημοτικές Ενότητες Αγράφων – Βίνιανης και Φραγκίστας . Ώρα 11:00 π.μ.

Ο Νότης Μαριάς φέρνει στην Ευρωβουλή τα προβλήματα νοσοκομειακής περίθαλψης στο ΑΧΕΠΑ λόγω της εφαρμογής του μνημονίου.Ηράκλειο, 31/1/2015.

Δελτίο Τύπου


Τα προβλήματα νοσοκομειακής περίθαλψης στο ΑΧΕΠΑ λόγω της εφαρμογής της μνημονιακής πολιτικής στον τομέα της υγείας στην Ελλάδα έφερε με ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωβουλή την Τετάρτη 28/1/2015 ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς στην ερώτησή του σύμφωνα με στοιχεία από τον πρόεδρο της νοσοκομειακής επιτροπής γιατρών του ΕΣΥ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ", το ΑΧΕΠΑ παρέχει νοσοκομειακή περίθαλψη με κακής ποιότητας υλικά και αναλώσιμα.
Ειδικότερα, επισήμανε ο Νότης Μαριάς, λόγω της δραστικής μείωσης του προϋπολογισμού του νοσοκομείου από 80 εκατ. ευρώ στα 30 εκατ. ευρώ ετησίως ως αποτέλεσμα των δημοσιονομικών περιορισμών που επιβλήθηκαν στον τομέα της υγείας από το μνημόνιο, το ΑΧΕΠΑ υποχρεώνεται πλέον να αγοράζει φτηνά υλικά και αναλώσιμα τα οποία όμως είναι κακής ποιότητας και έτσι κινδυνεύει σοβαρά η υγεία των ίδιων των ασθενών.

Θωμάς Κώτσιας Τα πρώτα μπουσουλήματα στη Βουλή

Το νέο τους περιβάλλον ήρθαν να γνωρίσουν τα πρωτάκια της Βουλής λίγο πριν από την ώρα της ορκωμοσίας.

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» ο βουλευτής Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Κώτσιας ο οποίος μπήκε στο γραφείο των κοινοβουλευτικών συντακτών και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρουμε καθώς πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να γνωρίσουν δημοσιογράφους αλλά μόλις παίρνουν κάποιο αξίωμα γίνεται της... εξαφανίσεως.http://www.zougla.gr