Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή του Υποψηφίου Βουλευτή Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνου Μπακόλα

Αρ.Πρωτ Α/026                                     Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες οι εκλογές ήταν αίτημα της ελληνικής κοινωνίας που υπέφερε και υποφέρει, νέοι άνεργοι, πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους, που απώλεσαν μισθούς και συντάξεις, που έχασαν κόπους μια ζωής, σπίτια που αγοράστηκαν με αίμα, μαγαζιά και επιχειρήσεις που στήθηκαν με κόπο και που τους ζητούν νέους φόρους και ακόμα περισσότερο αίμα…

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστοί σε ότι υποσχεθήκαμε δε κάναμε μια στιγμή πίσω δε λυγίσαμε παρά τα όσα έπραξαν εναντίων μας .
Δεν υπήρξαμε ποτέ ούτε θα υπάρξουμε ποτέ ουρά κανενός, είμαστε και θα είμαστε πάντα οδηγητές εξελίξεων με σκοπό και στόχο το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον.
Αν θέλαμε εξουσία και καρέκλες θα τις είχαμε. 168 ψήφους είχε η συγκυβέρνηση για εκλογή προέδρου της δημοκρατίας και 12 βουλευτές εμείς … δεν μας άθροισαν στους 180 που αναζητούσαν αλλά με αυτές τις 12 έδρες εμείς τους ανατρέψαμε ως οφείλαμε.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου γιατί εσείς μου δώσατε χώρο και φωνή-δημόσιο βήμα, εσείς και καθένας ξεχωριστά καθώς και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα γιατί 3 χρόνια πάλεψα με όσες δυνάμεις μπορούσα να αντλήσω απέναντι σε ότι κρατούσε την Ευρυτανία ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη.
Επέλεξα να μην επαναλάβω τις προτάσεις μου για την ανάπτυξη της Ευρυτανίας σε αυτές τις εκλογές οι οποίες και φυσικά ισχύουν στο ακέραιο από το 2012 και επαναβεβαιώθηκαν και στις περιφερειακές εκλογές.

Εβδομαδιαίο τακτικό ενημερωτικό δελτίο Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέσα ενημέρωσης τοπικά και περιφερειακά, έντυπα και ηλεκτρονικά καθώς και σε κάθε πολίτη.Αρ. Πρωτ. B003                       Καρπενήσι, Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

●Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το αναγκαίο καλό αυτών των εκλογών και αυτό γιατί είναι οι ρυθμιστές της επόμενης μέρας, αυτοί που θα βάλουν φρένο όποτε και όπου χρειαστεί και που θα προασπίσουν τα ήθη, τις αξίες και τα Εθνικά ιδεώδη του Ελληνισμού.

●Ο ΣΥΡΙΖΑ δια των στελεχών του ακόμα και σήμερα δε ξεκαθαρίζει την φορολογική του πολιτική, δεν λέει στους Έλληνες πολίτες ποια είναι η «μεγάλη ακίνητη περιουσία» και πως θα την φορολογήσει, δε μας λέει ποιους εξαιρεί και ποιους περιλαμβάνει. Ακούσαμε μέχρι και ανώτατο συντελεστή φορολόγησης στο 60% για τις επιχειρήσεις! Ακούσαμε για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας πάνω από 400.000 ευρώ ενώ λίγο μετά ακούσαμε τις 200.000 ευρώ. Ποιος είναι φτωχός και ποιος πλούσιος για τον ΣΥΡΙΖΑ; Γνωρίζουν ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και σύσσωμη η χαμηλή και μεσαία τάξη υποφέρει;
Η ΝΔ δεν έχει να υποσχεθεί κάτι άλλο πέρα από ΕΝΦΙΑ αυξήσεις ΦΠΑ περιουσιολόγιο και φόρο 15% το χρόνο δημεύοντας τα σπίτια και τα χωράφια μας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν «ουρά» κανενός πολιτικού φορέα στις 26 Ιανουαρίου, αλλά οι ρυθμιστές που θα επιβαλουν πολιτικες αναπτυξης και χαμηλης φορολογιας σε φυσικα προσωπα και επιχειρησεις.

●Οι εκλογές έφτασαν το τεχνητό δίλημμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, μπορει να εξυπηρετει οσους ποδηγετουσαν το εκλογικο σωμα μεσα από τον δικομματισμο της μεταπολιτευσης αλλα τα αποτελεσματα είναι σε ολους μας γνωστα.
Η μετοίκηση του ΠΑΣΟΚ σχεδόν στο σύνολο του στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.
Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά οδηγείται σε εκλογική συντριβή όμοια με αυτή του ΠΑΣΟΚ. Όσο και να το παλέψουν η συντριβή της ΝΔ είναι εμφανής.
Μην δώσετε πολιτική επιβίωση σε αυτόν που ανέτρεψε την κυβέρνηση της ΝΔ με αποστασίες το 93.
Δεν μπορεί και δε πρέπει να καταστούμε παίχτες σε στημένες δημοσκοπήσεις, η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση πολυκομματική, πλουραλιστική, εκφράζοντας το σύνολο της κοινωνίας.
Είναι η μέρα να βρούμε αυτά που μας ενώνουν ως έθνος κι όχι όσα μας χωρίζουν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ο εναλλακτικός δρόμος, η τρίτη επιλογή για μια εθνικά κυρίαρχη πολιτική.