Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοί μας επιστρέφουν στην Ευρυτανία και συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδιών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχημένη παρουσία   μας στις περιοχές όπου ζουν   Ευρυτάνες συμπατριώτες μας, τις θερμές  και μαζικές συγκεντρώσεις που πιστοποιούν  την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοί μας επιστρέφουν στην Ευρυτανία και συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδιών.
Αύριο Παρασκευή  16-1-2015 το πρωί  θα συναντηθούν με τον Μητροπολίτη Ευρυτανίας κ.κ. Νικόλαο για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος όπως τα κοινωνικά δίκτυα αλληλεγγύης, τη στήριξη χειμαζόμενων συμπολιτών μας, την προστασία θρησκευτικών και εκκλησιαστικών μνημείων του τόπου μας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι υποψήφιοι βουλευτές μας θα επισκευθούν τα χωριά  της Ποταμιάς, Κορυσχάδες, Βουτύρο, Νόστιμο, Μεγάλο Χωριό.
Το Σάββατο 17-1-2015  θα περιοδεύσουν στα χωριά: το πρωί στο Στένωμα, Παυλόπουλο, Παπαδιά, Δομιανοί, Αγία Παρασκευή, Αγία Τριάδα, και το απόγευμα στη Δάφνη, Μαυρομάτα, Άγιο Δημήτριο, Χρύσω,  Βίνιανη.
Την Κυριακή 18-1-2015  θα περιοδεύσουν σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων και το απόγευμα θα βρεθούν  στην Κρέντη και το Κερασοχώρι.

                         ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ     

Ψηφίστηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η παραχώρηση της ΜΕΡΥΠ για το νέο διοικητήριο της Περιφέρειας Στερεάς ΕλλάδαςΛαμία, 14 Ιανουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

·         Μειώνονται από 500.000 ευρώ σε λιγότερο από 100.000 ευρώ τα μισθώματα της Περιφέρειας, ενώ μειώνονται σημαντικά και οι λειτουργικές δαπάνες
·         Επιτυγχάνεται η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών
·         Εξασφαλίζεται η αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών
Ψηφίστηκε σήμερα, στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο του 2015, με μόνο μία ψήφο κατά, η αποδοχή της κατά χρήση παραχώρησης του κτιρίου της ΜΕΡΥΠ, προκειμένου να στεγαστούν σε αυτό οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Απο την συνάντηση των Ευρυτάνων της διασποράς στην Αθήνα.και της Φθιώτιδας...

Με μεγάλη συμμετοχή Ευρυτάνων που ζουν στην Αττική, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους υποψηφίους  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας , στην πολιτιστική λέσχη των ΕΛΤΑ.