Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με τον Αλεχάντρο Κάστρο ΕσπίνΣτο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Κουβανός πολιτικός και στρατιωτικός Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, βρέθηκε σήμερα Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015, στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα.
Ο κ. Κάστρο, γιος του Προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ιστορικά μνημεία της Φθιώτιδας, επισκεπτόμενος μεταξύ άλλων τις Θερμοπύλες, τον Γοργοπόταμο, την Πλατεία Λαού, το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και το Κάστρο της πόλης της Λαμίας.
Η παραμονή του στη Στερεά Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στην Περιφέρεια. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Συνεχίζοντας το πρόγραμμα περιοδειών τους οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία, σήμερα Σάββατο 10 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 6.00 επισκέπτονται τα χωρια Μουζίλο, Ανιάδα , Συγγρέλο, Δομνίστα, Κρίκελο.
Την Κυριακή 11 θα περιοδεύσουν στα χωριά του Προυσσού, ξεκινώντας απο στην Καστανιά στις 10 το πρωί,
στις 10.30 στον Τόρνο,
στις 11.30 Προυσσό
στις 12.30 στον Ασπρόπυργο
στις 13.30 στο Γαύρο
στις 14.00 στο Ν. Δερμάτι
στις 17.00 στο Μικρό Χωριό
στις 18.00 στο Μεγάλο Χωριό
στις 19.00 στο Νόστιμο
στις 20.00 στο Κλαυσί
στις 21.00 στο Βουτύρο
Ακολούθως την Δευτέρα 12 Γενάρη οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούν περιοδεία εκτός νομού για να συναντηθούν με τους Ευρυτάνες της Διασποράς. Στα πλαίσια της περιοδείας τους στις 6.00 το απόγευμα θα συναντηθούν με τους συμπατριώτες μας στη Λαμία, στην αίθουσα του ΤΕΕ στην πλ. Ελευθερίας πάνω από τα Γκούντις.
Την Τρίτη 13 Γενάρη θα περιοδεύσουν και θα επισκευτούν συμπατριώτες μας σε καφενεία στην Αταλάντη, Αλίαρτο, Θήβα, Άρμα, Σχηματάρι, Αθήνα.
Την Τετάρτη 14 Γενάρη θα συναντηθούν με συμπατριώτες μας σε Ευρυτανικά στέκια στην Αθήνα και στις 7.00 το βράδυ θα γίνει μεγάλη συγκέντρωση στην Αιθουσα της Λέσχης πολιτισμού των ΕΛ.ΤΑ. 3ης Σεπτεβρίου 11 στην Πλατεία Λαυρίου στον 6ο όροφο.
Την Πεμπτη 15 Γενάρη θα επισκευτούν στέκια συμπατριωτών μας στο Μεσσολόγγι, Παναιτώλιο, Καινούργιο Παραβόλα και στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση Ευρυτάνων στην οδό Παπαστράτου 68 στο Καφέ- Ουζερί ¨ΡΑΝΤΕΒΟΥ΄
Από Παρασκευή 16 Γενάρη συνεχίζουμε τις περιοδείες μας στην Ευρυτανία για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοινωσή μας.

ΕΚΛΟΓΕΣ κοπή πίτας το ΛΙΘΟΧΩΡΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Κυριακή 11 Γενάρη στης 11 το πρωί στα γραφεία του σωματείου συνταξιούχων Ο.Α.Σ.Α....στον τρίτο όροφο...Ικτίνου 4...πίσω από δημαρχείο Αθηναίων..κοπή πίτας και γενική  συνέλευση του συλλόγου λιθοχωριτων με απώτερο σκοπό την ύπαρξη και συνέχιση του συλλόγου μας...και απολογισμός εσόδων εξόδων διετίας....