Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία Α. Νταλιάνη, ιατρού καρδιολόγο στην Ευρυτανια



'Ο υποψήφιος βουλευτής με την Παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ιατρός καρδιολόγος Αργύρης Νταλιάνης, περιόδευσε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας Καρπενήσι και σε πολλά από τα δυσπρόσιτα χωριά του νομού μας κατά το 4ημερο που πέρασε.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, αστυνομικούς, ιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους, εκπαιδευτικούς, ιερείς, αγρότες, συνταξιούχους, ημιαπασχολούμενους, άνεργους, άνδρες και γυναίκες και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Είχε επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρόγραμμα της πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Συνεχιστών του Καποδίστρια και να εκθέσει τους οραματισμούς τόσο της Παράταξης όσο και του ίδιου για τον τόπο μας και το σύγχρονο Ευρυτάνα και Ευρυτάνισσα.
Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ιδρύθηκε το 2008 από μία ομάδα νέων ανθρώπων υπό την καθοδήγηση Πνευματικών Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, με στόχο της να λειτουργήσει σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μαρτυρικού κυβερνήτου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση και σκοπό υπάρξεως του Έθνους την Εκκλησία.
Το πρόγραμμά της Παράταξης υποστηρίζει την ύπαρξη κοινωνικού κράτους δικαίου, αξιοκρατίας και αλληλεγγύης των πολιτών, ανάπτυξης της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής, εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου, συνεργασίας με ομόδοξους και ετερόδοξους λαούς για την επίτευξη αυτάρκειας, ανάπτυξης και εθνικής ανεξαρτησίας με ταυτόχρονη εξόδο από τη λιτότητα και την κρίση.
Απορρίπτει την πολιτική των μνημονίων και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Υποστηρίζει ένθερμα τις αξίες του Ελληνισμού και της Πίστης μας και πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες του Έλληνα πολίτη που διαπρέπει και προκόβει σε κάθε μέρος του πλανήτη μας.'



Σας ευχαριστώ πολύ!

Αργύριος Νταλιάνης
Υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας με την Πολιτική Παράταξη 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ'