Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοί μας επιστρέφουν στην Ευρυτανία και συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδιών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχημένη παρουσία   μας στις περιοχές όπου ζουν   Ευρυτάνες συμπατριώτες μας, τις θερμές  και μαζικές συγκεντρώσεις που πιστοποιούν  την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοί μας επιστρέφουν στην Ευρυτανία και συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδιών.
Αύριο Παρασκευή  16-1-2015 το πρωί  θα συναντηθούν με τον Μητροπολίτη Ευρυτανίας κ.κ. Νικόλαο για θέματα διμερούς ενδιαφέροντος όπως τα κοινωνικά δίκτυα αλληλεγγύης, τη στήριξη χειμαζόμενων συμπολιτών μας, την προστασία θρησκευτικών και εκκλησιαστικών μνημείων του τόπου μας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι υποψήφιοι βουλευτές μας θα επισκευθούν τα χωριά  της Ποταμιάς, Κορυσχάδες, Βουτύρο, Νόστιμο, Μεγάλο Χωριό.
Το Σάββατο 17-1-2015  θα περιοδεύσουν στα χωριά: το πρωί στο Στένωμα, Παυλόπουλο, Παπαδιά, Δομιανοί, Αγία Παρασκευή, Αγία Τριάδα, και το απόγευμα στη Δάφνη, Μαυρομάτα, Άγιο Δημήτριο, Χρύσω,  Βίνιανη.
Την Κυριακή 18-1-2015  θα περιοδεύσουν σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων και το απόγευμα θα βρεθούν  στην Κρέντη και το Κερασοχώρι.

                         ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ