Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας δεσμεύεται να παραχωρήσει το 20% της βουλευτικής του αποζημίωσης εξ ημισείας στους Δήμους Καρπενησίου-Αγράφων






Αρ.Πρωτ Α/025                                     Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015


Σε μια επιστολή, συμβόλαιο τιμής, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας δεσμεύεται να παραχωρήσει το  20% της βουλευτικής του αποζημίωσης εξ ημισείας στους Δήμους Καρπενησίου-Αγράφων και αποκλειστικώς για τα σχολειά της Ευρυτανίας σε περίπτωση εκλογής του στο αξίωμα αυτό, λειτουργώντας προς όφελος των πολλών και όχι της «τσέπης του». Καλεί δε και τους υπόλοιπους υποψηφίους να δεσμευτούν γι αυτό προεκλογικώς.


Συμβόλαιο Τιμής,

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες συμπολίτες νέες και νέοι Ευρυτάνες,

Την ώρα που ο απερχόμενος πρωθυπουργός κος Σαμαράς αποκλείει την νεολαία τους δεκαοκτάρηδες να ψηφίσουν γιατί τους τρέμει και την ώρα που τα σχολειά μας στην Ευρυτανία αδυνατούν να συντηρηθούν και να λειτουργήσουν στο επίπεδο που δικαιούνται και αξίζουν τα νιάτα μας όφειλα και οφείλω ως νέος άνθρωπος τριανταπέντε ετών να κάνω το χρέος μου στο τόπο μου, στην Ευρυτανία μας.


Δεσμεύομαι εγγράφως και επίσημος σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 πως εφόσον τιμηθώ και λάβω την Βουλευτική Έδρα Ευρυτανίας για την προσεχή κοινοβουλευτική περίοδο, το 20% της συνολικής βουλευτικής αποζημίωσης μου, το παραχωρώ εξ ημισείας στους Δήμους Καρπενησίου-Αγράφων αποκλειστικά και μόνο για δαπάνες στις :

►ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

►ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

►ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

►ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Η πράξη μου αυτή εδράζεται αποκλειστικώς στο πιστεύω μου στα νιάτα, στο μέλλον της Ευρυτανίας, με σχολειά σύγχρονα και εξοπλισμένα άρτια καθώς και με συνθήκες υγιεινής και αξιοπρεπείας για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Αυτό το οφείλω και ως ελάχιστη τιμή στον Παπαδάσκαλο προπάππου μου Σεραφείμ Μπακόλα και στον Δάσκαλο παππού μου Κωνσταντίνο Μπακόλα οι οποίοι δίδαξαν στα σχολειά της Ευρυτανίας σε πέτρινα χρόνια, με δύσκολες και μερικές φορές αντίξοες συνθήκες.









Καλώ δε όλους τους υποψηφίους βουλευτές Ευρυτανίας να δεσμευτούν εγγράφως στους Ευρυτάνες πολίτες πως θα πράξουν το ίδιο για το καλό των νέων και των σχολειών μας λειτουργώντας προς όφελος των πολλών και όχι της τσέπης μας.
Καλώ τους Ευρυτάνες πολίτες να τους πιέσουν σχετικά όπου τους συναντούν προεκλογικώς γεμάτους υποσχέσεις.

Δέσμευση μου πως η παρούσα επιστολή αποτελεί συμβόλαιο τιμής για μένα και τους συμπατριώτες μου.

Η βουλευτική έδρα δεν μπορεί και δε πρέπει να αποτελεί χώρο εξασφάλισης της ατομικής και οικογενειακής οικονομικής ασφάλειας και ευμάρειας του βουλευτή αλλά τόπος αδιάκοπης προσφοράς προς τους πολίτες, με αυτές τις αξίες πορεύομαι και με αυτές τις αξίες θα συνεχίσω.-



Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ