Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Με αφορμή το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Υλίκης από τη χιονόπτωση :                                                     ΔΗΛΩΣΗ      31/12/2014«Αυτή την ώρα , όντως , δίνεται μια μάχη για να κρατηθεί η Εθνική Οδός από το 90ό χιλιόμετρο μέχρι τη Τραγάνα Φθιώτιδας ανοιχτή .
Το ερώτημα όμως που μπαίνει είναι αν , δεδομένης της πληροφόρησης από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες για τη Περιοχή , υπήρξαν τόσο ο απαραίτητος σχεδιασμός όσο και η προληπτική επέμβαση  για την αντιμετώπιση της κατάστασης .
Η ως αυτή τη στιγμή προσέγγιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν δείχνει ότι δεν υπήρξε .

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες συμπολίτες πανευρυτανική πατριωτική δημοκρατική συμμαχία ανατροπής στο Νομό μας

Αρ.Πρωτ Α/024                                     Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σε άρθρο παρέμβαση του ο Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας καλεί άπαντες σε πανευρυτανική πατριωτική δημοκρατική συμμαχία ανατροπής στο Νομό μας και ταυτόχρονα ζητά την κοινοβουλευτική υπερίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας.

Άρθρο Παρέμβαση

Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες συμπολίτες,

Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατέρρευσε, οι δυνάστες και εξαθλιωτές ενός εθνικά και διεθνώς καταρρακωμένου κράτους αποτελούν παρελθόν.
Οι ευθύνες και τα πεπραγμένα τους δεν παραγράφονται και δεν ξεχνιούνται.
Η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας του Έθνους και των συμπολιτών μας είναι μονόδρομος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Το κόμμα μας κατάφερε, δημοκρατικά, κοινοβουλευτικά να απαλλάξει το τόπο από αυτούς που μας έσυραν στην φτώχεια και στην ανέχεια, καταφέραμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι δεν εξαγοραζόμαστε, δεν λυγίζουμε παρά τον επί δυόμισι χρόνια πόλεμο τόσο από την ΝΔ όσο και από τους συνεργάτες τους στα υπερχρεωμένα και ανελεύθερα ΜΜΕ.
Αντισταθήκαμε κρατήσαμε δυνάμεις και τιμήσαμε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και δηλώσαμε ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση θα πέσει τώρα. Τα νέα μέτρα που έφερναν πετσόκοβαν τις συντάξεις, με εθνική σύνταξη τα 360ευρω ενώ άνοιγαν το δρόμο για κατάσχεση των σπιτιών μας, με διαδικασίες εξπρές με τον νέο κώδικα πολιτικής δικονομίας . Οι δικηγόροι βρίσκονται σε απεργία διαρκείας για τον ίδιο λόγο. Σώσαμε τα σπίτια των Ελλήνων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας 124 μηχανήματα στους δρόμουςΛαμία, 31 Δεκεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.
Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, υπό την επίβλεψη των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ όλος ο μηχανολογικός της εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα μισθωμένα μηχανήματα αξιοποιούνται στο έπακρο, έτσι ώστε να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο ανοιχτό. Το αλάτι είναι επαρκές, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχουν ανακύψει και αναμένεται να ανακύψουν, μέχρι το πέρας της κακοκαιρίας.    
Συνολικά βρίσκονται στο δρόμο 124 μηχανήματα  της Περιφέρειας αλλά και ιδιωτικά. Βρίσκονται επίσης σε επιφυλακή ακόμη περισσότερα μισθωμένα μηχανήματα, τα οποία με την πρώτη ανάγκη θα αξιοποιηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των υπηρεσιών της Περιφέρειας και να διατηρηθεί το οδικό δίκτυο καθαρό και προσβάσιμο για όλους.
Και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες έχουν κινητοποιηθεί όλοι οι μηχανισμοί πολιτικής προστασίας, με στόχο τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες των νομών να μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια.

Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας για τις εκλογές
ΤΩΡΑ είναι η ώρα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας. ΤΩΡΑ είναι η ώρα της Αριστεράς.
  Στις 25 Ιανουαρίου εκλέγουμε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων του στην Ελλάδα. Εκλέγουμε – για πρώτη φορά- βουλευτή της Αριστεράς στην Ευρυτανία. Το χρειάζεται ο τόπος μας, το θέλουμε, μπορούμε να το πετύχουμε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΙΣ 11/01/2015 ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΙΝΙΑΝΗΣ


6/1/2015 Αγιασμός των Υδάτων στη Λίμνη των Κρεμαστών