Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Στη Λαμία η πρώτη σύνοδος των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της χώραςΛαμία, 22 Δεκεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα της ΕΝ.Π.Ε. και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων της χώρας, στην αίθουσα Συσκέψεων του Τ.Ε.Ε., στην Πλατεία Ελευθερίας.
Τους Εκτελεστικούς Γραμματείς υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΕΝ.Π.Ε, Καθηγητή  Χαράλαμπου Κουταλάκη.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των δομών των Περιφερειών και δόθηκε η ευκαιρία στους Εκτελεστικούς Γραμματείς να μοιραστούν και να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις, τόσο για ζητήματα που άπτονται υπηρεσιακών αναγκών, αλλά και αντιμετώπισης διοικητικών, καθημερινών οργανωτικών προβλημάτων.

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τον Υπουργό Υγείας, Μάκη ΒορίδηΛαμία, 22 Δεκεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη. Τον κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης, αρμόδιος για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κωνσταντίνος Μπακομήτρος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Περγαντάς.

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

         Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν Υγεία, Οικογενειακή Ευτυχία , Αγάπη, Δύναμη και Αισιοδοξία. Το 2015 Ελπιδοφόρο και Δημιουργικό ας δικαιώσει κάθε μας κοινωνική προσδοκία. Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε να αποτελέσουν παρελθόν και να μας διδάξουν Αλληλεγγύη και Ενότητα, γιατί ενωμένοι οδηγούμε το Δήμο Αγράφων ¨ψηλά¨, στη θέση που πραγματικά του αξίζει!  Αλλάζουμε επίπεδο!
           

                                                                            Δήμαρχος Αγράφων
                                                                          Μπαμπαλής Θεόδωρος
ΕΥΧΕΣ ΟΕΣ Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων εύχονται σε όλους, τους Απανταχού της Γης Ευρυτάνες, Συλλόγους και μη, καθώς και σε όλο τον Χριστιανικό κόσμο.


Χρόνια Πολλά
Καλά Χριστούγεννα
Ευτυχισμένος, Ειρηνικός & Δημιουργικός ο Νέος Χρόνος

“Merry Christmas &
a Happy New Year”

“Joyeux Noel & Bonne Année”

“Frohe Weihnaachten und Ein Glücklches Neues Jahr”


Με περισσότερη Αγάπη, αλληλεγγύη, εκτίμηση και σεβασμό στον συνάνθρωπο (ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που ζούμε), ψυχική και σωματική ανάταση, συγκρότηση και υπομονή, καθώς και ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης.
                            Για το Δ.Σ.
            Η Πρόεδρος                          Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Σκοτίδα                 Νίκη Ρέκκα_Τζανάκου.

ΕΥΧΕΣ Μήνυμα Βουλευτή Ευρυτανίας


Εύχομαι σε όλους τους Ευρυτάνες, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,
Χρόνια Πολλά!

        Η ενότητα, η ειλικρίνεια και η δύναμη της αλήθειας είναι τα δομικά στοιχεία εκείνα που θέτουν τις βάσεις για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον. Οι απαιτήσεις των καιρών επιβάλλουν να δείξουμε όλοι σε υπέρτατο βαθμό σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αγάπη και αλληλεγγύη.