Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑΚΑ

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Από τις πολυπληθέστερες εκδηλώσεις αυτού του χαρακτήρα και σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής και μνήμης προς τιμήν του Σαρακατσάνου τραγουδιστή και εθελοντή της Ομοσπονδίας, Κώστα Νάκα, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Λαρίσης «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Επαρχίας Αγιάς, και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου , Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Λαρισαίων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12/12/2014 ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ....


Η ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων , η Πανευρετανική Ένωση και η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών , συνεορτάζουν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 την μνήμη των δώδεκα Ευρυτάνων Αγίων στον Ι Ναό του εκ Γρανίτσης Αγίου Νεομάρτυρα Μιχαήλ που Βρίσκεται στον Βύρωνα , οδός Απόλλωνος 2 στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής.                                                  Αριθ.πρωτ.62/18-11-2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ                                  Κλεισθένους 17 -Τ.Κ. 105-52  - Αθήνα
Τηλ- Fax: 210 3834451 -6980764652
 Εmail: oesevrytanias@gmail.com                                                                 
www.oes.gr   
                                                                                    
Η ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων , η Πανευρετανική Ένωση και η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών , συνεορτάζουν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 την μνήμη των δώδεκα Ευρυτάνων Αγίων  στον Ι Ναό του εκ Γρανίτσης Αγίου Νεομάρτυρα Μιχαήλ που Βρίσκεται  στον Βύρωνα , οδός Απόλλωνος 2 στην Ιερά Μονή  της Ζωοδόχου Πηγής.
Η λειτουργία,  με προεξάρχοντα τον Πατέρα Δημήτριο Σκόνδρας, θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα τελειώσει με την αρτοκλασία. Στη συνέχεια   θα ακολουθήσουν προσφωνήσεις, σύντομοι χαιρετισμοί και εκκλησιαστικοί Βυζαντινοί ύμνοι  ενώ   ο Πατέρας Δημήτριος Σκόνδρας θα αναπτύξει ομιλία με θέμα σχετικό με τον βίο και την πολιτεία του Αγίου Νικολάου  του Καρπενησιώτη , ενώ στο τέλος θα  ακολουθήσει μικρή και λιτή δεξίωση.

Θέμα: Οι θέσεις της παράταξης στο θέμα έγκρισης του προϋπολογισμού για το 2015 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.26/11/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         Σε ειδική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 25/11/2014 συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015 που έφερε η πλειοψηφία προς ψήφιση στην ολομέλεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Πολλά ήταν ζητήματα και τα ερωτήματα που προέκυψαν από την παρουσίαση του προϋπολογισμού από τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών αλλά και από την εν γένει αντιμετώπιση της παρούσας περιφερειακής αρχής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης.
         Χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλης Αποστόλου τόνισε χαρακτηριστικά:    
         “Ο Π/Υ σαν κορυφαίο εργαλείο σχεδιασμού και υλοποίησης – πρέπει να είναι εξειδικευμένος, μετρήσιμος και χρονοκαθορισμένος.  Δυστυχώς ο σημερινός προτεινόμενος δεν διακρίνεται για τίποτα από αυτά. Γεγονός που τον καθιστά αφερέγγυο και αναποτελεσματικό.

Θέμα: Έγκριση ψηφίσματος για τη διαχείριση αποβλήτων.Περιφέρεια Στερεά σε νέα Τροχιά Τοποθετήση της παράταξης για το θέμα της έγκρισης
                        26/11/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με νομοσχέδιο που έχει καταθέσει   το ΥΠΕΚΑ για διαβούλευση μόνο ως τη Τετάρτη 26/11/2014 επιχειρεί να αποσπάσει  την αρμοδιότητα έγκρισης των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Αποβλήτων από τα Περιφερειακά Συμβούλια. Η Περιφέρεια πλέον  δεν θα αποφασίζει, θα γνωμοδοτεί μόνον.  
Πρόκειται για  ωμή πολιτική παρέμβαση σε βάρος των Περιφερειών, με την οποία το ΥΠΕΚΑ θέλει  να ελέγξει και να κηδεμονεύσει τη διαδικασία αναθεώρησης των Περιφερειακών Σχεδιασμών Διαχείρισης Απορριμμάτων.
            Στο νόμο - πλαίσιο για τα απόβλητα του 2012 που προέβλεπε έγκριση του ΠΕΣΔΑ με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τώρα προστίθεται η... κουτοπονηριά, που μετατρέπει την απλή γνώμη του ΥΠΕΚΑ "...σε δεσμευτική και ο αρμόδιος φορέας σχεδιασμού οφείλει να προβεί, σύμφωνα με τις σχετικές υποδείξεις, στις απαραίτητες τροποποιήσεις του ΠΕΣΔΑ".

Για το λόγο αυτό καταθέσαμε προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο το παρακάτω ψήφισμα που έγινε αποδεκτό :

Έγκριση Προϋπολογισμού 2015 ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2015Λαμία, 25 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε σήμερα, κατά πλειοψηφία, ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2015.
Ο προϋπολογισμός καταρτίστηκε για ακόμη μια χρόνια σε ένα δυσμενές περιβάλλον για την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία τα τελευταία 5 χρόνια έχει κληθεί να σηκώσει στις πλάτες της ένα πολύ μεγάλο μέρος της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας. Οι περικοπές που έχει υποστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την έναρξη της εφαρμογής του "Καλλικράτη" αγγίζουν κατά μέσο όρο το 70% για λειτουργικές δαπάνες και 80% για επενδυτικές δαπάνες. 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με γνώμονα την προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να αποκαταστήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι στους πολίτες, καταρτίστηκε ένας προϋπολογισμός εκ του μηδενός, με βάση τρεις θεμελιώδεις αρχές: ρεαλισμός, υπευθυνότητα, διαφάνεια. 
Στην εισαγωγή του, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης τόνισε:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κλιθεί να επωμιστεί ένα δύσκολο και δυσανάλογο φορτίο. Σε σχέση με τις περικοπές του κεντρικού κράτους, οι περικοπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού, είναι πολύ περισσότερες. Αν δε το κράτος ακολουθούσε την πορεία τη Αυτοδιοίκησης, θα είχε καταφέρει να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα εδώ και τρία χρόνια.
Βέβαια, αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι μία πολιτική απόφαση και έχει να κάνει με τη διαχείριση του πολιτικού κόστους. Αυτό όμως δεν είναι αποδεκτό για εμάς. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει καταφέρει να σταθεί όρθια. Έχει καταφέρει να κάνει ένα σπουδαίο έργο σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Τώρα, ήρθε η ώρα να ορθώσει το ανάστημά της και να το κάνει διεκδικητικά.
Στους τρεις μήνες που είμαστε Περιφερειακή Αρχή, έχω αντιληφθεί μία διάσταση μεταξύ των Δήμων και των Περιφερειών. Ως παλιός Δήμαρχος μπορώ να σας πω ότι αντιμετωπίζαμε το θέμα με μεγαλύτερη ένταση. Πιο διεκδικητικά. Οι Περιφέρειες μέχρι στιγμής είναι πιο μετριοπαθείς. Από τη μετριοπάθεια όμως μέχρι την απάθεια υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οφείλουμε να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και όχι απλώς να γίνουμε διαχειριστές αυτής της μιζέριας. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτή τη λογική. Πρέπει να δώσουμε αυτή τη μάχη για τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους.
Για το λόγο αυτό, ο προϋπολογισμός μας είναι πραγματικός. Είναι ρεαλιστικός. Και φυσικά διατηρούμε μία επιφύλαξη. Μία επιφύλαξη που έχει να κάνει με την αρχή μίας προσπάθειας. Ξεκινούμε με τον προϋπολογισμό. Και θα συνεχίσουμε. Με την εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος, την πλήρη καταγραφή των προστίμων σε ένα ενιαίο μηχανογραφικό σύστημα, την ενοποίηση των προμηθειών. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα».         
Στη συνέχεια, ο κ. Μπακογιάννης, κάλεσε τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Περλεπέ να εισηγηθεί το θέμα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Γιάννης Περλεπές, αναφέρθηκε στο γενικότερο πλαίσιο με τους περιορισμούς που υπάρχουν στα δημοσιονομικά του κράτους, οι οποίοι ελήφθησαν υπόψη κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού της περιφέρειας. «Ο προϋπολογισμός», είπε ο κ. Περλεπές, «είναι ρεαλιστικός , ισοσκελισμένος, με αναπτυξιακό χαρακτήρα, δεδομένης της στενότητας των πόρων. Πρωταρχικός στόχος είναι η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας και η αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων δαπανών. Στοχεύουμε επίσης στην εξυπηρέτηση των πολιτών και των φορέων έτσι ώστε η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας να καταστεί πρότυπο και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες». Κάλεσε τους συμβούλους να υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό και να συμβάλουν εποικοδομητικά στη διαμόρφωση του αναπτυξιακού προγράμματος, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί τόσο από τους κοινοτικούς όσο και από τους εθνικούς πόρους και τέλος ευχαρίστησε τις οικονομικές υπηρεσίες για τη σημαντική συμβολή τους.

«Οργανισμός Κωπαϊδας» Λαμβάνοντας υπόψη:Περιφερειακό Συμβούλιο Περιφέρειας Στ. Ελλάδας              

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
        Λαμία, 18-11-2014

         

       Αριθμ. Πρωτ.: 129488/1242


ΠΡΟΣ: Περιφερειακό Συμβούλιο
          Περιφέρειας Στ. Ελλάδας
Ταχ. Δ/νση
:
Υψηλάντη 1
35100 Λαμία

Ε Ι ΣΗΓ Η Σ Η
Θέμα: «Οργανισμός Κωπαϊδας»

Λαμβάνοντας υπόψη:

1.             Τις διατάξεις του ν.δ. 2488/1953 (ΦΕΚ Α’ 195/1953) «περί Συστάσεως Οργανισμού Κωπαϊδος», όπως τροποποιήθηκε καθώς και την Υπ. Αριθ. 40099/3869 Υ.Α. ‘’Περί Εγκρίσεως Κανονισμού Οργανισμού Κωπαΐδας’’ (ΦΕΚ 142Α /20-03-1968).
2.             Το άρθρο 1 του ανωτέρω Ν.Δ σύμφωνα με το οποίο Σκοπός του Ο.Κ είναι:
«η ενιαία κατεύθυνση καλλιέργεια και βελτίωση των γαιών του Κωπαϊδικού πεδίου, δηλαδή της περιοχής η οποία ανήκε στην εταιρεία ‘’Λίμνη Κωπαΐδας Α.Ε‘’ καθώς και εκτάσεων οι οποίες ανήκαν σε τρίτους όμως εξυπηρετούνταν από τα τεχνικά έργα της περιοχής και οι οποίες καθορίστηκαν με Απόφαση του Υπουργού Γεωργίας μετά από πρόταση του Οργανισμού Κωπαΐδας
-  η λειτουργία, συντήρηση, βελτίωση, συμπλήρωση και επέκταση των υφιστάμενων πάσης φύσεως έργων και εγκαταστάσεων προς αύξηση της παραγωγής
-  η αύξηση της παραγωγής μέσω της χρησιμοποίησης βελτιωμένων μεθόδων καλλιέργειας και καθοδήγηση των κληρούχων της περιοχής της Κωπαϊδας σε ορθολογιστική εκμετάλλευση της γης

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ένταξη του έργου «Κατασκευή Κόμβου Ξηριώτισσας»Λαμία, 25 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκρίθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας η ένταξη του έργου «Κατασκευή Κόμβου Ξηριώτισσας», προϋπολογισμού 6.600.000 ευρώ.
Με το εν λόγω έργο προβλέπεται η κατασκευή του Ανισόπεδου Κόμβου Ξηριώτισσας επί της εισόδου της Λαμίας, με τον οποίο θα διευθετηθεί η κυκλοφορία στο υπόψη νευραλγικό σημείο σύνδεσης της ενωτικής οδού των Ε.Ο. 1 (ΠΑΘΕ) και Ε.Ο. 3 (Λαμίας-Δομοκού), που παρακάμπτει τη Λαμία ανατολικά, με τον οδικό άξονα Λαμίας-Στυλίδας (Παλαιά Εθνική Οδός Λαμίας-Βόλου).

Η Κωπαΐδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Περιφερειακού ΣυμβουλίουΛαμία, 25 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της οργάνωσης και διοίκησης του καταργηθέντος Οργανισμού Κωπαΐδας.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ανέπτυξε την εισήγηση – πρότασή, την οποία είχαν από κοινού διαμορφώσει η Περιφερειακή Αρχή και οι πέντε Δήμαρχοι των Δήμων όπου ανήκει η ευρύτερη περιοχή της Κωπαΐδας. Με βάση αυτή, οργανώνεται η διαχείριση της Κωπαΐδας και του επιχειρησιακού της αντικειμένου από την Περιφέρεια, στην οποία έχει περιέλθει σύμφωνα με το νόμο.
Η συζήτηση έγινε με την παρουσία τριών από τους  πέντε Δημάρχους,  του Κ. Λουκά Υπερήφανου, Δημάρχου Ορχομενού και προέδρου της ΠΕΔ, της κ. Γιώτας Πούλου από τη Λιβαδειά και του κ. Γιώργου Ντασιώτη από την Αλίαρτο, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν την σύμπλευση των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης. Η εισήγηση, με μικρές προσθήκες που αναφέρονται στο διεκδικητικό πλαίσιο της Περιφέρειας, ψηφίστηκε σχεδόν ομόφωνα με δύο αρνητικές ψήφους και ένα παρόν.

Θέμα: Τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βαγγέλη Αποστόλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα της ΑΓΕΤ Αλιβερίου.ΛΑΜΙΑ 25/11/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκ νέου και μετά από πρόταση της παράταξης Η Στερεά σε Νέα Τροχιά συζητήθηκε σήμερα στη 12η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  το θέμα του εργοστασίου της ΑΓΕΤ-Lafarge σχετικά τελευταία έκδοση τροποποίησης Περιβαλλοντικών  Όρων του ΥΠΕΚΑ για την χρήση καυσίμων και πρώτων υλών από  τη τσιμεντοβιομηχανία  στο εργοστάσιο της στο Μυλάκι.
Μετά τις ομόφωνες αποφάσεις  του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης- Αλιβερίου, η παράταξη μας πρότεινε μια σειρά παρεμβάσεων  για την διεκδίκηση και την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου.

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την παροχή τροφίμων σε αστέγουςΛαμία, 24 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και δει των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού της, επιδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό της πρόσωπο, με την υπογραφή σύμβασης με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την παροχή τροφίμων σε αυτούς που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χρήζουν βοηθείας.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης υπέγραψε σύμβαση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλη Κεγκέρογλου, βάσει της οποίας θα υλοποιηθεί έργο παροχής τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής.

«ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»
                                                                                    
                          ΛΑΜΙΑ:   25 / 11 / 2014
 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ                               
                                                                                                       ΠΡΟΣ:  ΜΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικού του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

      Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητήσουμε την πρόταση κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση.
  
      Οι ανοιχτές αυτές συσκέψεις ξεκινούν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το Σάββατο 29 Νοέμβρη στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμίας ( Λεωνίδου 11) και ώρα 10.30 π.μ
Την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.
  
                                                             
                                                                                                             Ν.Ε ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ