Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia



Λαμία, 13 Νοεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στη Philoxenia, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας μας, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από σήμερα Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.
Πραγματοποιώντας την πρώτη προσπάθεια για την ανάπτυξη της τουριστικής προβολής στον τόπο μας, η νέα Περιφερειακή Αρχή απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, τις Ενώσεις Ξενοδόχων και τους φορείς του τουρισμού, τους οποίους και φιλοξενεί στο περίπτερό της.
Με τη βαθιά πεποίθηση ότι μέσα από τις συνέργιες, θα επιτευχθούν πολύ περισσότερα, κυρίως σε ότι αφορά την εξωστρέφεια και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εμμένει στη δημιουργία ισχυρών δεσμών και στη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση του τουρισμού της περιοχής.

Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 Την πόλη του Καρπενησίου θα επισκεφτεί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου  2014
     Την  πόλη του  Καρπενησίου   θα επισκεφτεί  ο Κοινοβουλευτικός                       Εκπρόσωπος του      ΣΥΡΙΖΑ                      
                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ
     Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη και μέλη  της Κεντρικής Επιτροπής θα περιοδεύσει στην πόλη του Καρπενησίου.
         Επίσης θα  γίνουν  ενημερωτικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων για τα τοπικά προβλήματα, με  φορείς της πόλης και του Νομού.
         Ακόμη θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου θα έχουν τη δυνατότητα τα Μ.Μ.Ε  ( τοπικά, περιφερειακά, κ.λ.π.)  να θέσουν  ερωτήματα στους  εκπροσώπους μας.
 Το απόγευμα στις 18.30   στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου  θα γίνει
                        ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση   
για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις  και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  με ομιλητή τον
                              σ.  Παναγιώτη Λαφαζάνη.
       Θα  ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους πολίτες της περιοχής μας, στους οποίους και απευθύνουμε  ανοιχτή πρόσκληση να συμμετέχουν. 

                         ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ