Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Επανάληψη ψηφοφορίας στους Δήμους Καισαριανής, Τροιζηνίας-Μεθάνων και Μάνδρας- Ειδυλλίας

Την επανάληψη της ψηφοφορίας στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Καισαριανής του Νομού Αττικής για την ανάδειξη δημοτικών αρχών για το υπολειπόμενο χρόνο της δημοτικής περιόδου την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων των συνδυασμών «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ», ανακοινώνει η Περιφέρεια Αττικής,

"Οι εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες και η σχέση των Σαρακατσαναίων με αυτούς"

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ", με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 διοργάνωσε εσπερίδα - εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Εορτής με ομιλίες, δρώμενα, χορωδίες και χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον κ ΚΑΤΣΙΟΥΛΑ ΚΩΝ/ΝΟ για την παρουσίαση του έργου του με τίτλο Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ. Ελλάδος κ. Μουτσιάνα Γεώργιο, την βουλευτή της Ν.Δ κ. Μάνη Παπαδημητρίου Άννα, τον βουλευτή της Ν.Δ κ. Κουκοδήμο Κων/νο, τον βουλευτή της Ν.Δ κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο ο οποίος εκπροσωπήθηκε δια της εκπροσώπου του κ. Μήτρου Βίκης, τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Δίου - Ολύμπου Αντιδήμαρχο κ. Καλαιτζή Αθανάσιο, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΟ του Δήμου Δίου κ. Πούλιο Ιωάννη, τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητος κ. Γκρίνια Ηλία, καθώς και τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα κ. Στογιάννο Γεώργιο για την παρουσία τους και την συμπαράσταση στην εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χοροδιδάσκαλό μας κ. Τσακνάκη Γεώργιο, την νεοσυσταθείσα χορωδία από τους γερόντους του συλλόγου, τους μουσικούς κ. Λαφατζή Ιωάννη στο βιολί και Κατσιούλα Νικόλαο στο Λαούτο, τον τραγουδιστή κ. Καραγιάννη Γεώργιο, τα παιδιά του χορευτικού, την κ. Κουβά Αργυρώ φιλόλογο για την άψογη παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης και τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα . Σας ευχαριστούμε.
Εκ του Δ.Σhttps://www.facebook.com/ssarakatsanaiwnnpierias?fref=photo