Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Νέο σχήμα στην ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον Απόστολο Κοιμήση

Με αυστηρά αυτοδιοικητικά κριτήρια συγκροτήθηκε και ισχυροποιείται ένα νέο σχήμα ενόψει της αυριανών εκλογών της ΚΕΔΕ. Συγκεντρώνει δυνάμεις από το ΠΑΣΟΚ, την Αριστερά και μεμονωμένα στελέχη του συντηρητικού χώρου, που ενδιαφέρονται μόνο για την αυτοδιοίκηση. Της πρωτοβουλίας αυτής επικεφαλής είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός και γραμματέας της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης - See more at: http://airetos.gr

“Ο Παρνασσός δεν υποκύπτει…»
των  Aλκη Βούλγαρη‐ Δημήτρη  Κοΐβαρη‐Νίκου Στουπή - Βασίλη Τσιτσιρίγκου*

Μέσα  στο  «στρατηγικό σχέδιο   ιδιωτικοποιήσεων  και  ξεπουλήματος   του  κοινωνικού  πλούτου», που εφαρμόζουν οι μνημονιακοί εθνοσωτήρες Σαμαράς-Βενιζέλος, περίλαμπρη θέση κατέχει, η παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ του “Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού” .

3η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Τη Δευτέρα 20/10/2014 πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Από τον συνδυασμό της ΑΔΕΚΚ απουσίαζε ο Ταξιάρχης Σκλαπάνης. Με την έναρξη της συνεδρίασης τέθηκαν από εμάς ερωτήματα και παρατηρήσεις για διάφορα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.
- Έγινε ερώτηση για το θέμα που έχουμε δημοσιοποιήσει σχετικά με την πρόσληψη δυο καθαριστριών στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο του Φουρνά. Έμφαση δόθηκε στην αδιαφανή διαδικασία που ακολουθήθηκε. Περιμένουμε την γραπτή απάντηση του υπεύθυνου αντιδημάρχου, στην καταγγελία που του έχει γίνει.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ Γρανίτσα, 20/10/2014ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ            Γρανίτσα, 20/10/2014

ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρανίτσας Ευρυτανίας σας προσκαλεί το Σάββατο  25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ. στην ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημαρχείου. 
Με εκτίμηση,
τα μέλη και το Δ.Σ.
του Π.Σ.Γ.Ε.

"Bάζουμε τάξη στα οικονομικά του δήμου μας. στο δήμο Αγράφων" .


Ορίζουμε σήμερα την εταιρεία ορκωτών λογιστών που θα κάνει τον διαχειριστικό έλεγχο στον δήμο Αγράφων" .
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στην 16η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ που θα γίνει στην αίθουσα
Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Κερασοχώρι στις είκοσι δύο (22) του μηνός
Οκτωβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα
παρακάτω θέματα: