Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων του Δήμου Αγράφων


Στις 10 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων του Δήμου Αγράφων. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι :
* Η Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας- Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Αγράφων κα Φεγγούλη Βασιλική
* Ο Δ/ντης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου Λουκάς
* Ο Πρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αγράφων κ. Γόγολος Δημήτριος
* Ο Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δ. Αγράφων κ. Καρδαμπίκης Κων/νος
* Ο Πρόεδρος Συλλόγου Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Σιδέρης Μοτσιόλας.

Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καρπενησίου και τον Προϋπολογισμό έτους 2015 Γιάννης Σταμάτης

Από Γιάννης Σταμάτης
Την προηγούμενη Τετάρτη 8/10/2014 το απόγευμα και ώρα 17:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου με θέματα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καρπενησίου και τον Προϋπολογισμό έτους 2015. Τα μέλη της Επιτροπής που προσήλθαν ήταν λιγότερα από τα αναμενόμενα.
Από τα παρευρισκόμενα μέλη έγιναν παρεμβάσεις και προτάσεις για διάφορα θέματα του Δήμου που δεν έχουν δρομολογηθεί λύσεις. Επίσης τονίστηκε ο αποσπασματικός χαρακτήρας του Τεχνικού Προγράμματος 2015 καθώς και το ότι δεν αναφέρονται ονομαστικά τα έργα στα χωριά, αλλά γενικοί τίτλοι.
Αναλυτικότερα από κάποια μέλη ακούστηκαν προτάσεις όπως:

Επιστολή Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα ΛοβέρδοΛαμία, 16 Οκτωβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιστολή Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδο για το τμήμα «Διοίκησης Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων» του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στην Άμφισσα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διατήρησης του τμήματος «Διοίκησης Οικονομίας & Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων» του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στην Άμφισσα, έστειλε στον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδο, επιστολή με την οποία καταδεικνύει τη μεγάλη σημασία που έχει η επίλυση του εν λόγω ζητήματος.

Παρατίθεται αυτούσια η επιστολή:

ΠΡΟΣ

κ. Ανδρέα Λοβέρδο
Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων

Α. Παπανδρέου 37
Μαρούσι, 15180

Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και ειδικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.

Ο Ευρυτάνας Σπύρος Παπασπύρου στο νέο πολιτικό φορέα από 200 στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Στη συγκρότηση νέας πολιτικής κίνησης για την ανασυγκρότηση του σοσιαλιστικού χώρου όπως αναφέρουν, προχωρούν περίπου 200 μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, κυρίως από τον συνδικαλιστικό χώρο, σύμφωνα με διακήρυξη που έδωσαν στη δημοσιότητα.
Στόχος τους να εκφράσουν ένα νέο ρεύμα σκέψης που θα κινηθεί στο χώρο της ευρύτερης σοσιαλδημοκρατίας ξεπερνώντας την αντιπαράθεση βενιζελικών - παπανδρεϊκών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος φορέας είχε την πρώτη του σύσκεψη το περασμένο Σάββατο, στην οποία παραβρέθηκαν ο Ευρυτάνας Σπύρος Παπασπύρος, πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, ο Τζανέτος Καραμίχος, πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, και ο Χρήστος Σπίρτζης, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.