Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΝΑΚΑ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΝΑΚΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων συναντήθηκε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Λάρισας " Ο Κατσαντώνης" και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Επαρχίας Αγιάς στα πλαίσια της προετοιμασίας για την εκδήλωση προς τιμή του Σαρακατσάνου τραγουδιστή Κώστα Νάκα.
Η απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ήτανε να πραγματοποίηση αυτή την εκδήλωση στη περιοχή όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε ο Κώστας Νάκας στα πρώτα του χρόνια την Λάρισα και την Επαρχία Αγία έτσι πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους την εκδήλωση.
Οι διοικήσεις και των τριών Συλλόγων συμφωνώντας και θέλοντας να αποτιμήσουν τιμή στο Σαρακατσάνο τραγουδιστή θα βάλουν τα δυνατά τους η εκδήλωση να έχει το κύρος και την επιτυχία που αρμόζει στη μνήμη του Κώστα Νάκα.
Έχοντας ως γνώμονα την πλούσια μουσική κληρονομιά πού έχει αφήσει στο Σαρακατσάνικο ο Κώστας Νάκας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στο Ωδείο της Λάρισας η συγκεκριμένη εκδήλωση.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα χωρισθεί σε δύο μέρη.
Το πρώτο θα περιλαμβάνει παρουσίαση της ζωής και του έργου που έχει αφήσει ως κληρονομιά στους Σαρακατσάνους ο Κώστας Νάκας
και το δεύτερο μέρος θα είναι το συναυλιακό κομμάτι με τραγούδια που έχουν πρωτοτραγουδηθεί από το Κώστα Νάκα και θα το επιμεληθεί ο αχώριστος φίλος και συνάδελφός του Νίκος Γιαννακός.
Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισαν να ξανανταμώσουν σύντομα για την επίλυση όλων των θεμάτων που θα προκύψουν στα πλαίσια αυτής της μεγάλης εκδήλωσης.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
ο Γ. Γραμματέας του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Σ
Δερβίσης Ανδρέας

Εκλογές στην ΕΝΠΕ σήμερα για το νέο Πρόεδρο -Χωρίς Αργυρώνητους

15/10/2014 Σήμερα το βράδυ αναμένεται να εκλεγεί η νέα ηγεσία της Ένωσης Περιφερειών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις η εκλογή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας θεωρείται η επικρατέστερη. Επίσης αν και υπήρχε πληροφόρηση το προηγούμενο διάστημα για την υποψηφιότητα Τατούλη , τις τελευταίες ώρες μάλλον το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται, αλλά θα περιμένουμε το βράδυ για να επιβεβαιωθεί αυτό Στην ουσία λοιπόν έχοντας δεδομένη την υποψηφιότητα Αγοραστού αρκετά πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα της κας Δούρου από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε τις ψηφοφορίες για τις θέσεις των Αντιπροέδρων και του Γραμματέα της Ένωσης, καθώς ενώ για το πρόσωπο του Προέδρου υπάρχει μία σχετικά εύκολη πρόβλεψη στις άλλες θέσεις θα υπάρχουν πιθανές διαφοροποιήσεις όσον αφορά στο αποτέλεσμα. Και αυτό σε πείσμα των καιρών που θέλει τους αργυρώνητους να έχουν εγκατασταθεί παντού. Προβληματίζει η καθυστήρηση της απόφαση για δημοσιογραφική κάλυψη της διαδικασίας των εκλογών.Έχουν κάτι να κρύψουν;;; Σε αντίθετη κατεύθυνση η ΚΕΔΕ θα επιτρέψει την παρουσία δημοσιογράφων. - See more at: http://www.airetos.gr/

Διακήρυξη της Ενωτικής Κίνησης Αυτοδιοικητικών για την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Διακήρυξη της Ενωτικής Κίνησης Αυτοδιοικητικών για την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας When Man Builds A Tower With His Own Hands, Legs, Back And Body! | BuzzWok.com | The Best Buzzing Stories Frying In One Place (Buzzwok) 15/10/2014 Οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, σε περίοδο έντονης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ανέδειξαν την αναγκαιότητα και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια νέα πολιτική προσέγγιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτή ακριβώς τη νέα προοπτική καλούμαστε να ενισχύσουμε στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, προκρίνοντας πολιτικές και πρόσωπα με ελεύθερη σκέψη, μακριά από κομματικές γραμμές και σκοπιμότητες, με όρεξη για δουλειά σε καινοτόμες δράσεις, με διαχρονικές αξίες και ρηξικέλευθες ιδέες, οι οποίες μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν την προμετωπίδα του αγώνα μας, ενάντια στην απαξίωση και την χειραγώγηση της Τ.Α.