Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ "Εθνικός οδικός άξονας Λαμία-Καρπενήσι Αγρίνιο" Βουλευτής Ν. Ευρυτανίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


                               

                                                                         30 Σεπτεμβρίου 2014ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους Υπουργούς:
1. Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοίδη
2. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδια
3. Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη

Θέμα: "Εθνικός οδικός άξονας Λαμία-Καρπενήσι Αγρίνιο"

Κύριοι Υπουργοί,
Ο εθνικός οδικός άξονας Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο, αποτελεί την συντομότερη οριζόντια σύνδεση μεταξύ των δύο μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας ΠΑΘΕ και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, στην καρδιά της Ελλάδας.
Με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και ειδικότερα του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Αθανασίου Μπούρα, εντάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στα διευρωπαϊκά οδικά δίκτυα μεταφορών, διευρύνοντας έτσι τις δυνατότητες χρηματοδότησης από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους μας.Η Παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1 Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία λοιπόν της σημερινής γιορτής, στέλνω προς όλους τους ηλικιωμένους του Δήμου μας τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία, μακροζωία και ευημερία.
Όλοι οι φορείς με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης οφείλουμε να υποστηρίζουμε την τρίτη Ηλικία και να κάνουμε όσο εξαρτάται από μας, καλύτερη την διαβίωσή τους.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας πρόσφεραν και για όλα όσα μας χάρισαν.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Επιδοτούμενα Προγράμματα - Σεπτέμβριος 2014
Πρόγραμμα από 29 έως 64 ετών
Επιταγή Κατάρτισης Ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση σε κλάδους που αποτελούν αναπτυξιακές προτεραιότητες της ελληνικής οικονομίας.
Ποιους Αφορά
16.000 ωφελούμενοι από 29 έως 64 ετών κυρίως χαμηλών τυπικών προσόντων σε δεξιότητες.
Τι περιλαμβάνει