Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα ΜπακογιάννηΛαμία, 1 Οκτωβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν στο νομικό καθεστώς του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του τους Δημάρχους των τριών Παραπαρνάσσιων Δήμων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει.
Ενόψει της χειμερινής περιόδου και προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού, το οποίο αποτελεί  πηγή ζωής για την περιοχή, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οικονομία και την πολύπλευρη ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, Γιάννης Γεωργακός, ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Γιώργος Γώγος και ο Δήμαρχος Δελφών, Θανάσης Παναγιωτόπουλος συμφώνησαν να δράσουν από κοινού, συγκροτώντας ένα ενιαίο μέτωπο, όπου με συντονισμένες ενέργειες θα προσπαθήσουν να δρομολογήσουν οριστικές λύσεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και στο καθεστώς διαχείρισης του.

Δελτίο Τύπου του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα αναφορικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος για τον άξονα Λάμια –Καρπενήσι και την συνέχεια του εμπαιγμού των πολιτών. «Τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια». Ακόμα μια δικαίωση .

Αρ.Πρωτ Α/023                                     Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν, η κοροϊδία συνεχίζεται και πάμε πάλι απ την αρχή  

Το πλήρες ιστορικό

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στον τοπικό τύπο της Ευρυτανίας:

«Σημαντική η εξέλιξη γα την Ευρυτανία, Καθοριστική η παρέμβαση Μπακογιάννη-Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Καρπενησίου-Τα έργα θα ξεκινήσουν το 2014-ειμαστε σε εγρήγορση δηλώνει ο Κώστας Κοντογεώργος-Όλα όσα είπε ο Χρυσοχοϊδης στην Βουλή»

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 Δελτίο Τύπου του πολιτευτή Ευρυτανίας Κων. Ι. Μπακόλα: «Ο Άξονας Λαμία- Καρπενήσι στο πολιτικό παζάρι με όρους του χτες που μυρίζει ναφθαλίνη.
Πάρε κόσμε!»:

«Ένεκα εκλογών Μαΐου κατά ριπάς
 εκτοξεύονται «χειροβομβίδες κρότου-λάμψης» από τα γραφεία των σωτήρων της Ευρυτανίας, συνεπικουρούμενοι εντός κοινοβουλίου από τον "Αδιάβαστο"  υποσχόμενοι το Αθήνα Καρπενήσι σε 2,5 ώρες. «Οι Μαυρογυαλούροι δίνουν τα ρέστα τους»

Παρέμβαση του Νότη Μαριά στην Ευρωβουλή για το οξύτατο πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα.Βρυξέλλες,1/10/2014


Δελτίο ΤύπουΤην ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα επισημαίνει με Ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.