Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

"Μαυρογιαλούροι" στην ΚΕΔΕ;

Ποιός δήθεν ανεξάρτητος δήμαρχος, που επιθυμεί να εφορμήσει και να καταλάβει την ΚΕΔΕ, χάνει υποστηρικτές και τρέχει από νήσο εις νήσο, παρέα με τον Γραμματέα του ΥΠΕΣ και Γραμματέα της ΤΑ της ΝΔ, Δ. Καλογερόπουλο και τον Γραμματέα Β. Αιγαίου Σ. Σπυρίδωνα, αναζητώντας ψήφους; Γιατί παραπλανούν και ταλαιπωρούν τους Δημάρχους αναγκάζοντάς τους να συμμετέχουν σε προσχηματικές συσκέψεις για προβλήματα, όπου η πραγματική ατζέντα είναι οι εκλογές στην ΚΕΔΕ; Γιατί η κυβέρνηση στηρίζει, αυτές τις προσωπικές του Δημάρχου φιλοδοξίες; Ο κ. υπουργός Εσωτερικών τι έχει να πεί γι αυτή την απαράδεκτη εμπλοκή των υφισταμένων του που τον εκθέτουν; Ο κ. υπουργός Υγείας γνωρίζει ότι παρέχονται υποσχέσεις για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αφορά σε δικές του πολιτικές και ότι θα χρειαστεί ένας ολόκληρος προϋπολογισμός του κράτους για να τα ικανοποιήσει; Τους έχει εξουσιοδοτήσει να μιλούν εξ ονόματός του; Ποιός θα λύσει την απορία δημάρχων που παραβρέθηκαν, που όταν αντιλήφθηκαν το τι συμβαίνει, αναρωτήθηκαν, αν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εγκρίνουν αυτές τις Μαυρογιαλούρικες πρακτικές, που τους εκθέτουν; Κάθε εξήγηση δεκτή γιατί το πράγμα δεν είναι τόσο αστείο όσο κάποιοι νομίζουν. - See more at: http://airetos.gr

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

19-09-14 Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου
ypdvmth thumb other250 0
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 452 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 106 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Πληρωμή ωρομισθίων και αναπληρωτώνεκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων» με ενάριθμο 2014ΣΕ04700000 της Συλλογικής Απόφασης Έργων (ΣΑΕ) 047 (ΑΔΑ:7ΧΜΡΦ-ΨΩΧ) του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίαςαπό τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

ΤΟ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣΕυάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

21/9/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 19/9 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή Εύβοιας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Στερεάς Ελλάδας και το Γιώργο Ακριώτη, αντιπρόεδρο του (Π.Σ.), επισκέφτηκε, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στη Χαλκίδα.

Η αντιπροσωπεία κατά την επίσκεψή της στους χώρους εκπαίδευσης και διοίκησης διαπίστωσε την πρωτοφανή εγκατάλειψη του ιδρύματος και την έλλειψη στοιχειωδών ενεργειών συντήρησης των χώρων εκπαίδευσης και διαμονής των φοιτητών.