Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ Του Θωμά Κώτσια     
                                                           

Του Θωμά Κώτσια
Με μια δέσμη άμεσα εφαρμόσιμων μέτρων ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας της πείνας και της εξαθλίωσης σημαντικού μέρους της ελληνικής κοινωνίας, την δυνατότητα της ανόρθωσης της οικονομίας και την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας. Ο Αλ. Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη δεν μίλησε για αλλαγή σχέσεων παραγωγής (Σοσιαλισμό), ούτε παρουσίασε όλο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε, «δεσμευόμαστε γι’ αυτά που μπορούμε και όχι γι’ αυτά που θέλουμε» και όμως η συγκυβέρνηση και οι αρουραίοι του σάπιου δικομματικού συστήματος  προσπαθούν να αντιδράσουν με κραυγές για να φοβίσουν τον Ελληνικό λαό.

Χρηματοδότηση των δήμων για την προετοιμασία του νέου ΕΣΠΑ

Ειδική οικονομική ενίσχυση θα δοθεί σε όλους της δήμους της χώρας από τα κονδύλια της Τεχνικής Βοήθειας προκειμένου να ωριμάσουν εγκαίρως έργα για ένταξή τους στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της νέας προγραμματικής περιόδου 2014- 2020.

Ευχαριστήρια επιστολή Κατσιάδα στο Δήμαρχο Αγράφων

  Από τη στήλη της εφημερίδας θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγράφων κ Μπαμπαλή ο οποίος μου ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου και να τον διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.