Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Παρουσία του Δημάρχου Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή και δημοτικών συμβούλων ,ο αγιασμός για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς στα σχολεία της Κρέντης και του Κερασοχωρίου


Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.Στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και δύναμη.
Παράλληλα, εύχομαι στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Αγράφων καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο παιδαγωγικό τους έργο,παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα σοβαρά προβλήματα που επικρατούν στα σχολεία του δήμου.
Ως Δημοτική Αρχή Αγράφων δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους έχοντας μία πολύ καλή συνεργασία προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Δήλωση Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για τη νέα σχολική χρονιάΛαμία, 11 Σεπτεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ξεκινάει σήμερα η σχολική χρόνια και το μόνο που μπορεί κανείς να ευχηθεί είναι ένα έτος δημιουργικό, γεμάτο μάθηση και γνώση προσβάσιμη σε όλους τους μαθητές.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη μεταφορά των μαθητών, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να έχουν εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία τους. Οποιαδήποτε προβλήματα τυχόν προκύψουν στην πορεία, θα αντιμετωπιστούν άμεσα από τις υπηρεσίες μας. Γιατί το δικαίωμα στη μόρφωση είναι αναυθαίρετο κι εμείς οφείλουμε να το διασφαλίσουμε.