Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας' Βαρβαριάδα-ΟΛΟΚΛΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ


 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                                             
                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκαν από την  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα έργα για την βελτίωση των οδικών αξόνων Άμφισσα – Λιδωρίκι, Κρέντη – Βαρβαριάδα, Αταλάντη – Όρια Νομών Φθιώτιδας / Βοιωτίας και Νέο Μοναστήρι – Όρια Ν. Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού 36.670.000,00 €.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου,Αγράφων

Σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών των νέων Τοπικών Συμβουλίων και των νέων εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων, που θα γίνει στο Κερασοχώρι, το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.30 π.μ. (αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κερασοχωρίου).

Η ορκωμοσία θα τελεσθεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο

Ο εκλεγείς Δήμαρχος Αγράφων
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ   προσκληση

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Βουλευτής Ευρυτανίας- ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ




                                             ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
                                            Βουλευτής Ευρυτανίας- Νέα Δημοκρατία

Καρπενήσι 12-08-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           
   Επειδή τις τελευταίες ημέρες, με την καταβολή τις εξισωτικής ενίσχυσης των κτηνοτρόφων παρατηρήθηκε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στους δικαιούχους συμπατριώτες μας κτηνοτρόφους ανακοινώνουμε τα παρακάτω:
    Από τον Νομό Ευρυτανίας κατατέθηκαν 423 αιτήσεις δικαιούχων εξισωτικής ενίσχυσης και μέχρι σήμερα πληρώθηκαν κανονικά οι 306 από αυτές.
    Οι υπόλοιποι 117 δικαιούχοι που απορρίφθηκαν σε πρώτη φάση, οφείλουν να επικοινωνήσουν με την Ένωση Συνεταιρισμών και τον ΟΠΕΚΕΠΕ και να καταθέσουν ένσταση στις επόμενες ημέρες. Η απόρριψη σε πολλούς δικαιούχους, μπορεί να οφείλεται σε ελλειπή δικαιολογητικά  τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν, ώστε στη δεύτερη πληρωμή που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου να τύχουν της ενίσχυσης που δικαιούνται.
    Σε όσους εκ των δικαιούχων η απόρριψη οφείλεται σε προβλήματα που προκύπτουν από τις εκτάσεις που χρησιμοποίησαν ως βοσκοτόπια που δεν θεωρούνται πλέον επιλέξιμα, σύμφωνα με την νέα Κοινοτική Νομοθεσία να καταθέσουν ένσταση επικαλούμενοι το προηγούμενο καθεστώς ενίσχυσης.
    Ανακοινώνεται επίσης, ότι ομάδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένου και της Ευρυτανίας, κατέθεσαν ήδη Ερώτηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , για την αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε.
    Τέλος ο Βουλευτής Ευρυτανίας, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την διοίκηση  του ΟΠΕΚΕΠΕ όσο και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Γεωργίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος.


   Ο Βουλευτής Ευρυτανίας
                                                                                                              Κώστας Κοντογεώργος