Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη ΒρούτσηΚαρπενήσι, 1 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο κ. Μπακογιάννης έθεσε το ζήτημα του αυτοδιοίκητου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (Παράρτημα ΑΜΕΑ), τονίζοντας στον Υπουργό την επιτακτική ανάγκη της επαναφοράς του ιδρύματος στο πρότερο καθεστώς που εξασφάλιζε τη διοικητική και οικονομική του ανεξαρτησία.
Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στον Υπουργό ότι η αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς του Κέντρου αποτελεί μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία του, δεδομένου ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι, οι φιλοξενούμενοι αλλά και η περιουσία του.
Ο Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το εν λόγω ζήτημα και δεσμεύτηκε να το εξετάσει επισταμένως, προκειμένου να δοθεί μία οριστική λύση.    

Χαιρετισμός / Προσφώνηση Προέδρου ΠΟΣΣ, Γεωργίου Μουτσιάνα __ Στο 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα

 Χαιρετισμός / Προσφώνηση Προέδρου ΠΟΣΣ, Γεωργίου Μουτσιάνα ____________________________________________ Στο 34ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων 27, 28 & 29 Ιουνίου 2014
Σαρακατσαναίων 27, 28 & 29 Ιουνίου 2014 Είμαστε υψηλά και μακριά από τα καθημερινά και τα τρέχοντα, πραγματικά και μεταφορικά, τουλάχιστον για δύο μέρες. Συναντιέμαστε και πάλι σ’ αυτό το ξακουστό οροπέδιο, για να δηλώσουμε με την παρουσία μας ότι είναι αστείρευτη η πίστη μας στην Παράδοση του λαού μας. Από το θησαυροφυλάκιο αυτής της Παράδοσης δανειζόμαστε αυτό που μας έλλειψε ως φθορά της ζωής και ως επίπτωση αυτών που συμβαίνουν στον κόσμο και έχουν επηρεάσει τη ζωή μας καθοριστικά. Είμαστε αρκετοί, για να είναι αυτό ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι αν δεν το θέλουμε και δεν το πιστεύουμε, κανείς δεν μπορεί να μας το επιβάλλει να θεωρούμε τη βρώση και την πόση τον υπέρτατο, σκοπό της ζωής, ώστε, μπροστά στις δυσκολίες της καθημερινότητας, να δειλιάσουμε ή να παραδοθούμε. Και θεωρούμε απόδειξη ότι πρεσβεύουμε αρχές και αξίες, αλλά και τον άνθρωπο ως το πιο χαριτωμένο πλάσμα της Δημιουργίας, το γεγονός ότι αφιερώσαμε τη φετινή μας διοργάνωση στην Αλληλεγγύη και στην Ανθρωπιά Αυτό είναι το σωστό: