Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Τράπεζα Θεμάτων Φυσικής της Πρώτης Λυκείου από την Ε.Ε.Φ



Eνωση Ελλήνων Φυσικών
Αθήνα  26/5/2014

Δελτίο Τύπου



Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με ευαισθησία προς τους μαθητές, αναρτά ενδεικτικές ερωτήσεις και ασκήσεις Φυσικής Α΄ Λυκείου για τις προαγωγικές εξετάσεις Ιουνίου.
Τα θέματα αυτά διαμορφώθηκαν μετά ομαδική εργασία μελών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, έχουν συγγραφεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το ΙΕΠ, καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη, αφορούν και τα τέσσερα θέματα και είναι ταξινομημένα ανά θέμα. Το σύνολο των ερωτήσεων και ασκήσεων που προσφέρονται για την στήριξη και την καλή προετοιμασία των μαθητών ξεπερνούν τις 300.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών λειτούργει καινοτομικά με διαμορφωμένες απόψεις για τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο που πρέπει να έχει μια τράπεζα θεμάτων και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς το μέλλον είναι μια τράπεζα θεμάτων για όλες τις τάξεις, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και ευχόμαστε και για το Υπουργείο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας θελει να ευχαριστήσει όλους τους συμπατριώτες μας Ευρυτάνες




Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας  θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη,  τους φίλους του,  που αγωνίστηκαν με όλες τους  τις δυνάμεις για να επιτύχει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη  νίκη. 
Να ευχαριστήσει  όλους τους   συμπατριώτες μας  Ευρυτάνες   που με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Σε  όσους  δεν μας ψήφισαν, τους διαβεβαιώνουμε ότι  θα προσπαθήσουμε  να κερδίσουμε και την δική τους εμπιστοσύνη.