Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφτηκε την Αθήνα


 

Καλαντζή, Φακίτσας, Μπούρας, Τσιτσάνης, Ντζιώρα                                                                                           Μπαμπαλής Θεόδωρος εκλογές
    11/05/2014  Μια μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών Ευρυτανίας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής,  στο κατάμεστοΠνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών - Σίνα & Δαφνομήλη στην Αθήνα.
Πολλά τα μηνύματα και οι δεσμεύσεις του Κώστα Μπακογιάννη ... " πρέπει να συμφωνήσουμε ότι αν η Ευρυτανία έχει Ευρυτάνα περιφερειάρχη και μέχρι την επόμενη πενταετία δεν έχει φτιαχτεί το Λαμία -Καρπενήσι, αυτός ο περιφερειάρχης είναι για κρέμασμα ... και για το εσωτερικό οδικό δίκτυο, δεν μπορεί να μην έχουν άσφαλτο όλα τα χωριά "
Εμείς θα κρατήσουμε τις παραπάνω δεσμεύσεις του και θα του ευχηθούμε " το κόμα των Ευρυτάνων να κατέβει από το βουνό και να κερδίσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας "Ακούστε την ηχογραφημένη ομιλία του κ. Μπακογιάννη.                             ( φωτο-ρεπορτάζ  -  Χρήστος Γ. Κίτσιος )
Διαβάστε περισσότερα...                                        http://www.agrafiotis.gr/content/view/285/55/
 
 

Περιοδεία Θεόδωρου Μπαμπαλή στην Δημοτική Ενότητα ΑπεραντίωνΘεόδωρος Π. Μπαμπαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο ΥΟ υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων  Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί σύμβουλοι ,στο πλαίσιο των συνεχών επαφών τους με τους κατοίκους του δήμου Αγράφων επισκέπτονται την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014  τα παρακάτω χωριά:

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Βούλπη         10:00
Λημέρι          11:00
Λιθοχώρι      13:00
Ιτέα               17:00
Λεπιανά        18:00
Γρανίτσα       20:00

«Οι Ευρυτάνες θα πράξουν το καλύτερο» «Αρκετά με τους επαγγελματίες της πολιτικής»
------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-----------------


 
Μήνυμα της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας  «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» Μαρίας Γαλανού


Για το «αλάθητο Ευρυτανικό ένστικτο, το οποίο δεν μπορεί να ποδηγετηθεί και να καλουπωθεί από καμία επικοινωνιακή εταιρεία των Αθηνών» και ότι τελικά οι Ευρυτάνες θα πράξουν το καλύτερο για τον τόπο τους ,τονίζει μεταξύ άλλων  σε μήνυμά της ,λίγες μέρες πριν τις εκλογές,η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τον συνδυασμό «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» Μαρία Γαλανού.
Αναλυτικά το μήνυμα της κ.Γαλανού έχει ως εξής: