Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Περιοδεία Θεόδωρου Μπαμπαλή στην ΔΕ ΦραγκίσταςΘεόδωρος Π. Μπαμπαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων  Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί σύμβουλοι ,στο πλαίσιο των συνεχών επαφών τους με τους κατοίκους του δήμου Αγράφων επισκέπτονται την Tρίτη 13 Μαΐου 2014  τα παρακάτω χωριά:


Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Νεοχώρι           09:00
Παλαιοχώρι     10:00
Άγιος Γεώργιος 11:00
Επισκοπή         12:00
Βοϊλάδα           13:00
Μαραθιάς       14:00
Ανατ. Φραγκίστα 17:00
Δυτ. Φραγκίστα 18:00
Φτερόλακα         19:30
Τριπόταμος        20:30
Τσούκα               21:30
Παλαιοκατούνα 22:00

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΚΡΟΒΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;

Ακόμη ένα αιολικό της ΤΕΡΝΑ στο πολύπαθο ορεινό τόξο Σαράνταινα-Κοκκάλια – Ράχη Τυμφρηστού - Πικροβούνι πήρε άδεια εγκατάστασης πριν περίπου ένα μήνα. Στο Πικροβούνι, δίπλα στους Αγίους Αποστόλους και τις σαρακατσάνικες καλύβες, θα εγκατασταθούν 12 ανεμογεννήτριες ύψους 80 μέτρων με συνολική ισχύ 10,8 MW.  Συμπληρώνεται έτσι ο χορός των αδειοδοτήσεων στην κορυφογραμμή Ευρυτανίας και Φθιώτιδας με σύνολο 74 ανεμογεννητριών στις θέσεις Πικροβούνι, Καστρί - Κοκκάλια, Καράβι - Αλογοβούνι και Τύμπανο -Τρυπήρι, οι επιδοτήσεις έχουν δοθεί έναντι και πλέον επείγει να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Η Μαρία Γαλανού παρούσα στις εκδηλώσεις μνήμης στον ήρωα Ευρυτάνα Κώστα Βελή
------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-----------------Tον ήρωα  ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ τίμησαν την Παρασκευή το πρωί  κάτοικοι και φορείς της περιοχής  του Κερασοχωρίου Αγράφων ,στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο δήμος Αγράφων για την συμπλήρωση 193 χρόνων, απο την κήρυξη της επανάστασης του 1821 από τον Ευρυτάνα αρματολό ΚΩΣΤΑ ΒΕΛΗ που έγινε στο Κεράσοβο στις 10 Μάη 1821.
Παρούσα στην εκδήλωση και η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας της "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ" Μαρία Γαλανού.

Αγγελική Σκοτίδα Η όποια στήριξή σας τόσο στο συνδιασμό μας όσο και στο πρόσωπό μου , θα ήταν πολύτιμη.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
• Περιγράψτε μας ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σας που δεν το έχουν οι άλλοι υποψήφιοι.
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα χαρακτηριστικά όλων των συνυποψήφιων μου και δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποιον... Τα δικά μου χαρακτηριστικά που εγώ γνωρίζω για μένα ότι έχω, είναι διάθεση μεγάλη για ό,τι αναλαμβάνω να το φέρνω εις πέρας , είμαι εργασιομανής σε σημείο που κάποιες φορές νιώθω ότι το παρακάνω, επιδιώκω να βρίσκω λύσεις εκεί που ίσως άλλοι απογοητεύονται, με γεμίζει να ασχολούμαι με τα κοινά όχι για λόγους οικονομικούς σαφώς, αλλά επειδή είμαι της προσφοράς και του εθελοντισμού, και ό,τι κάνω το κάνω διότι το νιώθω, με ενδιαφέρει και εκτιμώ ότι πρέπει να μετέχουμε στα κοινά όσο πιο πολλοί γίνεται, για να περνούμε τη καθημερινότητα στα χέρια μας ...
• Έχετε κάποια επαγγελματική ενασχόληση και εμπειρία και πως μπορείτε να προσφέρετε μέσω αυτής στην Περιφέρεια όπου πολιτεύεστε;