Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ «Συνέπεια και Συνέχεια» ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Γιάννης Δημ. Σταμάτης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πιστοί στα προεκλογικά μας συνθήματα για «Συνέπεια και Συνέχεια» και «Συνέπεια Λόγων και Έργων», οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την ΑΔΕΚΚ, εκλεγέντες και μη εκλεγέντες, συναντηθήκαμε στις 28/5/2014 στο Καρπενήσι για μια πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών της 18ης Μαΐου, καθώς και τον προγραμματισμό της πορείας που θα ακολουθήσουμε ως κύρια παράταξη αντιπολίτευσης στη νέα δημοτική περίοδο.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η «ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2014» στη γενέτειρα του Προεπαναστατικού Ήρωα των Ελλήνων Αντώνη ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ,



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΡΑΘΙΩΤΩΝ
ΔΗΜ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΡΑΘΟΥ.http://www.agrafiotis.gr/mambots/editors/spaw/empty.html
Πληροφορίες : 697 4 114 769
                            697 6 616 354
                                                                          
                                       
  

            Ο Σύλλογος Απανταχού    Μαραθιωτών, το Δημοτικό  Διαμέρισμα Μαράθου         σας             προσκαλούν στις     εκδηλώσεις              «ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΕΙΑ 2014»   στη γενέτειρα του Προεπαναστατικού  Ήρωα των Ελλήνων  Αντώνη ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, στο Μάραθο- Αγράφων – Ευρυτανίας, την Κυριακή της Πεντηκοστής,  8  Ιουνίου 2014.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τράπεζα Θεμάτων Φυσικής της Πρώτης Λυκείου από την Ε.Ε.Φ



Eνωση Ελλήνων Φυσικών
Αθήνα  26/5/2014

Δελτίο Τύπου



Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με ευαισθησία προς τους μαθητές, αναρτά ενδεικτικές ερωτήσεις και ασκήσεις Φυσικής Α΄ Λυκείου για τις προαγωγικές εξετάσεις Ιουνίου.
Τα θέματα αυτά διαμορφώθηκαν μετά ομαδική εργασία μελών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, έχουν συγγραφεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το ΙΕΠ, καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη, αφορούν και τα τέσσερα θέματα και είναι ταξινομημένα ανά θέμα. Το σύνολο των ερωτήσεων και ασκήσεων που προσφέρονται για την στήριξη και την καλή προετοιμασία των μαθητών ξεπερνούν τις 300.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών λειτούργει καινοτομικά με διαμορφωμένες απόψεις για τη φιλοσοφία και το περιεχόμενο που πρέπει να έχει μια τράπεζα θεμάτων και αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς το μέλλον είναι μια τράπεζα θεμάτων για όλες τις τάξεις, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και ευχόμαστε και για το Υπουργείο.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας θελει να ευχαριστήσει όλους τους συμπατριώτες μας Ευρυτάνες




Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας  θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη,  τους φίλους του,  που αγωνίστηκαν με όλες τους  τις δυνάμεις για να επιτύχει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη  νίκη. 
Να ευχαριστήσει  όλους τους   συμπατριώτες μας  Ευρυτάνες   που με την ψήφο τους τίμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Σε  όσους  δεν μας ψήφισαν, τους διαβεβαιώνουμε ότι  θα προσπαθήσουμε  να κερδίσουμε και την δική τους εμπιστοσύνη.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                  

Λαμία 28-5-2014


Προς :
Μ.Μ.Ε.





Αγαπητοί υποψήφιοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τους γονείς σας, καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και νηφαλιότητα.

Μαζί με τις ευχές μου, θα΄θελα να επισημάνω, ότι η είσοδος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είναι μια από τις πολλές ευκαιρίες που, σαν νέοι, έχετε στη ζωή σας. Γι΄αυτό, ανεξάρτητα απ΄το αποτέλεσμα, είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου στην ενήλικη πια ζωή σας. Στη ζωή που εξίσου εύχομαι να σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ:Η εγκύκλιος της «αυθαιρεσίας», τουλάχιστον το 15% των υπαλλήλων πρέπει να αξιολογηθεί ως «άχρηστο»

ΠΟΕ-ΟΤΑ:Η εγκύκλιος της «αυθαιρεσίας», τουλάχιστον το 15% των υπαλλήλων πρέπει να αξιολογηθεί ως «άχρηστο» 27/5/2014 Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση η οποία όπως υποστηρίζει συνεχίζει την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων και το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, εξαπολύει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

MHNYMA ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές.



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία 26-05-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                           


           

                         Προς ΜΜΕ





  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συγχαίρω θερμά τις νεοεκλεγείσες Περιφερειακές και Δημοτικές αρχές.
Είμαι βέβαιος ότι συνθετικά και συναινετικά θα έχουν μια δημιουργική και παραγωγική θητεία.



Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Κλέαρχος Περγαντάς.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Λάμπρος Τσιτσάνης Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας









ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ




Κατ’αρχάς τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη  για την καθαρή νίκη όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλο το Στερεολλαδίτικο κόσμο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις Ευρυτάνισσες και σε όλους τους Ευρυτάνες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την εμπιστοσύνη τους με επανεξέλεξαν Περιφερειακό Σύμβουλο.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Οι εκλογές της 25ης Μαΐου



 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                               
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία  22-5-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                             

Οι εκλογές της 25ης Μαΐου είναι εκλογές αλλαγής και αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής που διέλυσε την κοινωνία, την αυτοδιοίκηση και τους θεσμούς.
Αλλαγή που θα επέλθει με την ενίσχυση προοδευτικών ψηφοδελτίων και  θα δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις .




ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ


 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΩΝ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
                                             ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
                       ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία  23  Μαΐου  2014

Μετά το αριθμ. πρωτ. Υ1/Γ.Π./οικ41657/13-5-2014 έγγραφο του, το Υπουργείο Υγείας  γνωρίζει σε όσους  επιθυμούν να φοιτήσουν στην σχολή απολυμαντών  ότι,  θα πρέπει να υποβάλλουν ή να στείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών/ Δ/νση Δημόσιας Υγείας – Λ. Αλεξάνδρας 196 , Αθήνα – Τηλ:21321600367, από τις 26/5/2014 έως τις 22/6/2014 .

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΡΑΓΕ;KΑΡΠΕΝΗΣΙ



Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μια εβδομάδα από τις Δημοτικές εκλογές και τα πρώτα μηνύματα "ΟΜΟΝΟΙΑΣ'' και "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ''  άρχισαν να φθάνουν στα χωριά, κυρίως απο τους "μεγαλόσταυρους" της νέας Δημοτικής Αρχής. "¨Ετσι όπως ψηφίσατε τέτοια αντιμετώπιση θα έχετε" και "ΕΡΓΑ ΤΕΛΟΣ". Να το πιστέψω; Αυτό ευαγγελίζεται ο παλιός και ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου; Μήπως κάποιοι καβάληαν το καλάμι νωρίς - νωρίς; ΟΨΟΜΕΘΑ 

Μήνυμα Θ.Κατσιάδα για το εκλογικό αποτέλεσμα Αγραφων


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου που με την ψήφο τους με τίμησαν και με ανέδειξαν 1ο Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Απεραντίων και 2ο στο σύνολο του Δήμου Αγράφων!
Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς αισθάνομαι πως η προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια να αρθρώσω έναν λόγο καθαρό σεβόμενος πρωτίστως τα δικαιώματα όλων των Αγραφιωτών , αποδείχθηκε μέσω της δικής σας ανταπόκρισης, μια καλή επιλογή. Η επομένη των εκλογών οφείλει να επισφραγίζεται με έργα. Στόχος μου

Συνέντευξη της Υποψηφίου Ευρωβουλευτού Ευγενίας Σαρηγιαννίδη στον Μενέλαο από το vmedia





-          Κ. Σαρηγιαννίδη, είστε νέα και δοκιμάζετε για πρώτη φορά τις ικανότητές σας στην πολιτική. Ωστόσο, η νεολαία φαίνεται συχνά επιφυλακτική και δύσπιστη στα μεγάλα λόγια των πολιτικών. Σύμφωνα με ορισμένες δημοσκοπήσεις, θα υπάρξει μάλλον ένα μεγάλο ποσοστό αποχής από τις ευρωεκλογές στους ψηφοφόρους των νεότερων ηλικιών. Εσείς πιστεύετε ότι απευθύνεστε σε έναν νεολαιίστικο κοινό ή γενικότερα σε ένα πατριωτικά ευαισθητοποιημένο δημοκρατικό κόσμο;

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ




------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-----------------


Η κ. Μαρία Γαλανού και οι σύμβουλοι του συνδυασμού «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ» στην ΠΕ Ευρυτανίας, θα ήθελαν μέσα από αυτό το σύντομο μήνυμα να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες απο βάθος καρδιάς, σε όλους τους Ευρυτάνες,σε όλες τις Ευρυτάνισσες  που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και που μας στήριξαν .
Δώσαμε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες για εμάς συνθήκες, μακριά από παρασκήνια, εκβιασμούς και μικροπολιτικές που μας έφεραν στο σημερινό τέλμα.
Δώσαμε μια μάχη με εντιμότητα, με ήθος και αξιοπρέπεια.

Δελτίο Τύπου- Ευρωπαϊκές Εκλογές




             Καρπενήσι, Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να προσέλθουν στις 25 Μαΐου στις κάλπες με μόνη σκέψη την Ευρώπη των εθνών κρατών και όχι στην ομόσπονδη Ευρώπη των ολιγαρχιών και των ολιγοπωλίων.

Οι Ευρωπαϊκές εκλογές είναι εκλογές, όπου οι λαοί αποφασίζουν για τους εκπροσώπους τους σε μία συμμαχία των ίσων, όπως χτίστηκε η Ευρώπη και όπως μπήκε η Ελλάδα σε αυτή την οικογένεια μετά από τον μεγάλο αγώνα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των οραματιστών της Ευρώπης, μιας Ευρώπης της Δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της ισοτιμίας, της αλληλεγγύης και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Μήνυμα Θεόδωρου Μπαμπαλή για το αποτέλεσμα των εκλογών

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ





Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους, τόσο για το εκλογικό αποτέλεσμα όσο και για την εκλογική διαδικασία.
Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του Δήμου Αγράφων τόσο για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή στη ψηφοφορία, όσο και για τη διαμόρφωση του ξεκάθαρου  αποτελέσματος.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου
51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και
100 υποψηφίους τοπικούς συμβούλους.
Ευχαριστώ όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Αγράφων.
Ευχαριστώ όλους τους αντιπροσώπους του συνδυασμού μας σε όλα τα εκλογικά τμήματα.
Ευχαριστώ όλα τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας.
Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την καθολική συμπαράσταση.
Συγχαρητήρια σε αυτούς που εκλέχτηκαν. Να έχουμε μια καλή συνεργασία και καλή θητεία.
Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έδωσαν τον αγώνα χωρίς να εκλεγούν. Αυτούς οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε διπλά.
Αναλαμβάνουμε μια τεράστια ευθύνη, η οποία ευθύνη γίνεται διπλή από την 1η Σεπτεμβρίου που γίνεται η ανάληψη των καθηκόντων μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και των υποχρεώσεων μας απέναντι στο δήμο Αγράφων και τους δημότες μας.
Είναι υποχρέωσή μας και ευθύνη μας να είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες μας χωρίς καμία εξαίρεση και θα είμαστε.
Ο Δήμος Αγράφων, που έχει αλλάξει σελίδα, θα λειτουργήσει με πλήρη διαφάνεια - δικαιοσύνη - υπευθυνότητα - προγραμματισμό, ώστε να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και να την μετατρέψουμε σε αποτέλεσμα.
Θα είμαστε δίπλα στους δημότες μας και ζητάμε απ' όλους να σταθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών.Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους

Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους, το λαό του Καρπενησίου και της Ευρυτανίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης και ενίσχυσαν τα ψηφοδέλτια της. 

Παρόλη την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένει αρνητικός ο συσχετισμός, κάτι που θα φέρει σοβαρές δυσκολίες στους λαϊκούς αγώνες και απαιτείται περισσότερη αποφασιστικότητα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ. Μας ανησυχούν τα ποσοστά της ναζιστικής - εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής που θα αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα για να χτυπήσουν τα κεκτημένα και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, το επόμενο διήμερο θα πραγματοποιήσει τις εξής περιοδείες:


 
20-5-2014

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΤΕΤΑΡΤΗ 20/05/2014

Βίνιανη                                   10:00 

Μοναστηράκι                        11:30

Άγραφα                                  12:30

Επινιανά                                13:30

Τρίδενδρο                              14:30

Τροβάτο                                 15:30

Βραγγιανά                             16:30

Κερασοχώρι                          18:30

Κρέντη                                   19:30

Δυτική Φραγκίστα               20:30

Ανατολική Φραγκίστα         21:30