Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων  Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί σύμβουλοι ,στο πλαίσιο των συνεχών επαφών τους με τους κατοίκους του δήμου Αγράφων επισκέπτονται την Δευτέρα 12 Μαΐου 2014  τα παρακάτω χωριά:

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μοναστηράκι     10:00
Μάραθος             12:00
Μαυρομμάτα      16:00
Δάφνη                   17:00
Άγιος Δημήτριος 19:00
Χρύσω                  20:00
Βίνιανη                 21:00

Μήνυμα Θεόδωρου Μπαμπαλή για την γιορτή της μητέρας

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στο σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας, στη Μητέρα. Το πιο αγαπημένο και οικείο πρόσωπο που όχι μόνο προσφέρει ζωή, αλλά με ανιδιοτέλεια μάχεται και αγωνιά καθημερινά για τα παιδιά της.
Είναι, λοιπόν ανάγκη και υποχρέωση ο εορτασμός της «γιορτής της μητέρας» όχι μόνο την καθορισμένη ετήσια επέτειο αλλά κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της ζωής μας, μέσα από κάθε δραστηριότητα και πράξη.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!!

Φτάνει πια!Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότοκτηνοτρόφοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκεςΕργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότοκτηνοτρόφοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκεςΦτάνει πια! Αρκετά πληρώσαμε τα ψέματα για την ΕΕ, τις υποσχέσεις των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου. Αρκετά υποφέραμε για μια κρίση για την οποία δεν ευθυνόμαστε, αρκετά ματώσανε οι οικογένειές μας για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων –ελληνικών και ξένων.

Έχουμε ευθύνη να αξιοποιήσουμε την πείρα μας. Να αναλογιστούμε ποιοι είπαν αλήθεια και ποιοι μας κορόιδεψαν για το τι έρχεται. Τι μέλλον επιφυλάσσει το σύστημα της εκμετάλλευσης και της αδικίας για εμάς και τα παιδιά μας.

Ψηφίστε ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. Δυναμώστε τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Δήμο Καρπενησίου.

Με την ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση θα εκλέξεις σε Δήμο και Περιφέρεια αγωνιστές που θα μάχονται για τα δικαιώματά και τις ανάγκες σου, που δεν έχουν δεσμεύσεις απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική και σε επιχειρηματικά συμφέροντα και για αυτό μπορούν να αντιπαλεύουν κάθε αντιλαϊκό μέτρο της κυβέρνησης και της ΕΕ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Σαρωτικοί έλεγχοι σε όλους τους παιδότοπους της χώρας με εγκύκλιο Μιχελάκη – Επιβεβλημένος ο έλεγχος και στις παιδικές χαρές των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων


Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης με κατ’ επείγον έγγραφο του προς τους Γενικούς Γραμματείς και τους δήμους όλης της χώρας ζητά την άμεση διενέργεια ελέγχων σε παιδότοπους, παιδικές χαρές καθώς και παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.


Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Μιχελάκης ζητά απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς να γίνει επανέλεγχος στα δικαιολογητικά, τους όρους και τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις οποίες δόθηκαν οι άδειες. Παράλληλα τους καλεί να κάνουν αυτοψία στους χώρους προκειμένου να ελέγξουν την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων.
Τα αποτελέσματα σύμφωνα με την εγκύκλιο θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Αγραφιώτισσα – Αγραφιώτη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγράφων η Έλλη Γατή


Αγραφιώτισσα – Αγραφιώτη , Με γνώμονα την τόλμη και την τιμιότητα που διακρίνει τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, στέκομαι στο πλάι του , με όλες μου τις δυνάμεις και γνώσεις. Ζητώ λοιπόν την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου δίνοντας την ψήφο σας. Στηρίζομαι κυρίως στη νεολαία για να αλλάξουμε νοοτροπία και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σας υπόσχομαι να σας κοιτώ πάντα κατάματα και να σας σφίγγω το χέρι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ως μάνατζερ υγείας (Μεταπτυχιακό στη Διοικηση Μονάδων Υγείας) και διαιτολόγος θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το δικαίωμα του κάθε Αγραφιώτη να έχει άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας. Με εκτίμηση , Έλλη Γατή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
 
                                                    
Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, επισκέπτονται το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 και την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 τους ετεροδημότες της Βοιωτίας, της Αθήνας και της Φθιώτιδας,  σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 10 Μαΐου 2014
Αλίαρτος
19:00
Θήβα
20:30

Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Αθήνα (Κέντρο Ρουμελιωτών)
13:00
Ράχες
18:00
Λαμία (Αγία Παρασκευή)
19:30
Λαμία (Συνοικισμός Ευρυτάνων)
20:00
Σταυρός
21:00