Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Ο κώστας Γούλας, η ... χαντζάρα και ο Θανάσης Γιαννόπουλος


Σε χωριά του Δήμου Αγράφων περιόδευσε την περασμένη εβδομάδα ο υποψ. Περιφερειάρχης Στερεάς Θανάσης, συνοδευόμενος από την υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Γαλανού και τους υποψ. Περιφ. Συμβούλους. 
Κατά την διάρκεια της περιοδείας του πέρασε και από την Δυτ. Φραγκίστα και όπως ήταν φυσικό, μεταξύ των καταστημάτων που πήγε, σταμάτησε και στην ταβέρνα του Κώστα Γούλα. Εκεί ο πασίγνωστος και παγκόσμιας φήμης ψητοπώλης, υποδέχτηκε τον πρώην Υπουργό και αμέσως άδραξε την χαντζάρα, όχι για να φοβερίσει τον υποψ. Περιφερειάρχη, αλλά για να  κόψει καλοψημένο μεζέ γι΄ αυτόν και την παρέα του, που συνοδεύτηκε με πολλές ευχές για καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές. Γεια σου Κώστα Γούλα με τα ωραία σου!!!

Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Ευημερίας της Μεγάλης και Ισχυρής, της Υπερήφανης και Παραγωγικής Ευρυτανίας, του Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα


Τηρώντας την δέσμευση του ο Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας με το συνδυασμό του Ιατρού Θανάση Γιαννόπουλου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ»  δίνει στην δημοσιότητα σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 την προγραμματική του σύμβαση με τους όπου γης Ευρυτάνες αδελφούς του. Ενός προγράμματος για την Ανάπτυξη και την Ευημερία της Ευρυτανίας, μιας Ευρυτανίας Μεγάλης και Ισχυρής, Υπερήφανης και Παραγωγικής και Ισόρροπα Αναπτυσσόμενης.
Το όραμα του και οι προτάσεις του για την ανάπτυξη της Ευρυτανίας δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο του 2012 και όχι σε περίοδο προεκλογική, έχοντας πίστη και μεθοδευμένη στρατηγική έτσι ώστε να κάνει πράξη το όραμα του για την Ευρυτανία μας.
Ταυτόχρονα προχωρά σε μια καινοτόμο ιδέα συμμετοχικής διαδικασίας για τους Ευρυτάνες.
Καλεί κάθε υποψήφιο μεμονωμένα ως πρόσωπο αλλά και ως συνδυασμό για την περιφέρεια να καταθέσουν το όραμα τους και τα προγράμματα τους δηλώνοντας άπαντες στον Ευρυτανικό λαό τι προτίθενται να πράξουν σε περίπτωση μη τήρησης του προγραμματικού τους λόγου.
Τέλος δηλώνει πως όταν άλλοι θα σπέρνουν διχασμό θα αγωνίζεται να ενώσει και να δραστηριοποιήσει τους Ευρυτάνες πέρα και πάνω απ όλα για ένα τόπο που δικαιούται να έχει μέλλον για όλους μας και κυρίως για την νέα γενιά που ακολουθεί γεμάτη εφόδια και διάθεση για δημιουργία και ανάπτυξη.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα επισκεφτούν τους ετεροδημότες Αγραφιώτες της Βοιωτίας και της Αιτωλοακαρνανίας . Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014
Σχηματάρι    17:00
 Θήβα             19:00
 Αλίαρτος       21:00

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Πεντάλοφος Μεσολογγίου   18:00
Μεγάλη Χώρα Αγρινίο          21:30

Μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Αγράφων Θεόδωρου Μπαμπαλή
        --------  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    --------
Λίγες μέρες πριν τις εκλογές είναι χρέος όλων των Αγραφιωτών να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.
Στόχος μας είναι  η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, και η μεγαλύτερη δυνατή νομιμοποίηση ώστε να διεκδικήσουμε αποτελεσματικότερα και όσα περισσότερα πράγματα για τον δήμο Αγράφων,τον δήμο μας.