Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Σχόλιο για την ομιλία της κ. Γαλανού Ποιος Κοροϊδεύει Ποιον;Λάππας Βασίλης

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ομιλία της κ Γαλανού που σήμερα παρουσιάζεται ως «αντιμνημονιακή» υποψήφια με τον κ. Γιαννόπουλο ο οποίος υπηρέτησε την αντιλαϊκή πολιτική ως υπουργός και που  το Γενάρη του 2014 διατυμπάνιζε «Είναι γνωστό ότι εγώ ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Η πολιτική μου ταυτότητα είναι συγκεκριμένη» - και με την στήριξη του υποθέτουμε εξίσου «αντιμνημονιακού» αντιπεριφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ κ Καραμπά. Είναι εμπαιγμός από μεριάς των φιλοκυβερνητικών υποψηφίων πότε να εμφανίζουν και πότε να εξαφανίζουν στα βιογραφικά τους τις κομματικές τους θέσεις στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΡΗ ΤΑΣΙΟ


Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και Τρίτη 6 ΜαΐουπεριοδείαΑριστείδης ΤασιόςΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
 
                                                    
Σάββατο 3 Μαΐου 2014

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, συνεχίζουν την περιοδεία τους στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καρπενησίου την Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 και Τρίτη 6 Μαΐου. Οι επισκέψεις τους θα βασιστούν στο παρακάτω πρόγραμμα:
Δευτέρα 5 Μαΐου 2014
Άγιος Χαράλαμπος
16:00
Πετράλωνα
17:30
Χόχλια
18:00
Αγία Παρασκευή
17:30
Δομιανοί
20:00
Παπαδιά
21:00
Παυλόπουλο
21:30
Στένωμα
22:30
 Τρίτη 6 Μαΐου 2014
Κορίτσα
16:00
Μεσοχώρι
17:30
Πλάτανος
17:30
Βράχα
18:30
Φουρνά
20:00
Αγία Τριάδα
21:30
Παυλόπουλο
21:30
Στένωμα
22:30

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Βόμβα μεγατόνων μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ευρυτανίας που ακύρωσε  
ως απαράδεκτη την δήλωση του συνδυασμού του Χρήστου Δημητρόπουλου. Η αιτία απόρριψης του συνδυασμού αφορά όπως φαίνεται στην απόφαση τις δηλώσεις  των υποψηφίων συμβούλων στις τοπικές κοινότητες.

Μάλιστα το δικαστήριο δεν αφήνει περιθώρια ένστασης κρίνοντας την απόφαση ως οριστική αλλά και δόλια και επιρρίπτει ποινικές ευθύνες σε βαθμό πλημμελήματος στον επικεφαλή χωρίς μάλιστα δικαίωμα ένστασης. 
Αργότερα θα δημοσιεύσουμε και ένα νέο στοιχείο της από καιρού αναφερόμενης βόμβας από τον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, που θα κάνει αίσθησηΚλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε την Παρασκευή στα χωριά των Αγράφων,


Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσε την Παρασκευή στα χωριά των Αγράφων, όπου συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και κυρίως ανέδειξε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Στερεά Ελλάδα και την Ευρυτανία.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥθα επισκευτεί την Ευρυτανία στις 6 & 7                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους  θα επισκευτεί την Ευρυτανία         στις  6 & 7 Μαιου και περιοδεύσει

Την Τρίτη 6 Μαιου θα επισκευτεί την Δυτική Ευρυτανία.                   Κατά τη διάρκεια  της περιοδείας  θα γίνουν σύντομες ενημερωτικές   ομιλίες   στα παρακάτω χωριά.
 ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ         στις    9,30
ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΟ   στις  11,00
ΓΡΑΝΙΤΣΑ                 στις 12,30
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ        στις  14,00
ΚΕΔΡΑ                     στις  16,00
ΒΑΛΑΩΡΑ               στις  19,00
ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ            στις  21,30

Την Τετάρτη 7 Μαιου  θα  είναι στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ   και θα κάνει περιοδεία στην αγορά της  πόλης και θα επισκεφθεί  διάφορες  υπηρεσίες (Νοσοκομείο, Περιφέρεια κλπ).

"Στηρίζουμε,να σώσουμε οτιδήποτε σώζεται...!"

Η τραγωδία που ζει η χώρα μας εδώ και μια τετραετία και συνεχίζεται ακάθεκτη με την Συγκυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ,δεν έχει σταματημό.Ο καθένας ξεχωριστά αλλά και συλλογικές οντότητες ομάδων ζουν μεγάλες τραγελαφικές και  ζοφερές τραγωδίες.Από αυτή την δραματική σκηνή δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω και οι Ευρυτάνες,που εδώ και χρόνια ρημάζεται η ζωή τους.Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δουλεύουν από επιχειρηματικά,οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο,να προπαγανδίζουν και να φοβίζουν το λαό.

Eγκαίνια εκλογικού κέντρου και παρουσίαση υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Ευρυτανίας
------------------ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-----------------
Σε κλίμα ενθουσιασμού και ελπίδας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014  στο Καρπενήσι, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Μαρίας Γαλανού με τον συνδυασμό  «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ».
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς κ.Αθανάσιος Γιαννόπουλος ,ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Βασίλης Καραμπάς,πλήθος κόσμου που με την παρουσία τους τίμησαν τον συνδυασμό, δίνοντας έτσι ψήφο εμπιστοσύνης για τις επικείμενες εκλογές.
Ο κ.Γιαννόπουλος μετά την τελετή εγκαινίων παρουσίασε τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ευρυτανίας.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΥποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων
Δημητρόπουλος Χρήστος
Τηλ.: 6974327377
Ιστοσελίδα: http://dsagrafa.blogspot.gr/

Δελτίο Τύπου

Καρπενήσι 4/5/2014

 Με αφορμή την έκδοση της Δικαστικής Απόφασης ( Διοικητική Πράξη η οποία μπορεί να ανακληθεί ) του  Πρωτοδικείου Ευρυτανίας , χτες 3/5/2014, σύμφωνα με την οποία, επί της ουσίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στον συνδυασμό μας να διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών, στον Δήμο Αγράφων, γνωστοποιώ τα παρακάτω:   
Πέρα από τον οφειλόμενο Σεβασμό στις Δικαστικές αποφάσεις, ο Νομικός Πολιτισμός, παραχωρεί και επιτρέπει, στον καθένα από εμάς, το δικαίωμα του νομικού σχολιασμού και την αντιπαράθεση νομικών επιχειρημάτων που κατατείνουν στην ακύρωση κάθε Δικαστικής Απόφασης, δια των ενδίκων μέσων.
Εν πάσει περιπτώσει και δεδομένου ότι με το θέμα αυτό ασχολούνται ήδη οι δικηγόροι μας, προσωπικά νοιώθω την ανάγκη και προς ενημέρωση των δημοτών μας να τονίσω ότι: