Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Με αφορμή την κατάθεση του συνδυασμού ο Θεόδωρος Μπαμπαλής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
        --------  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    --------

Ψηφοδέλτιο συνδυασμού
«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Την Κυριακή 27-4 -2014 ο Θεόδωρος Μπαμπαλής  συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Καρπενησίου την επίσημη δήλωση του Συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"

«Το ψηφοδέλτιό αντανακλά το ήθος και τις αξίες του συνδυασμού μας, αφού απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από την ίδια την κοινωνία, προυπόθεση που θεωρούμε απαραίτητη προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. 
Εργαζόμενοι,επαγγελματίες, άνεργοι, επιστήμονες, αγρότες, νέοι και νέες, γυναίκες και άνδρες, αποτελούν τον συνδυασμό μας,
συνδυασμό μάχης και νίκης.
H ποιότητα όλων των υποψηφίων είναι η καλύτερη εγγύηση για τον δήμο μας.
Zητάμαι να μας κρίνεται όσο αυστηρά εσείς νομίζεται πριν όμως αποφασίσετε ζητάμε και να μας συγκρίνεται.
Επίσης ζητάμε από όλους τους Αγραφιώτες  την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, με ανανέωση και προοπτική για τον δήμο Αγράφων μαζί με  όλες τις ενεργές δυνάμεις του τόπου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. 
Είμαστε η «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» για τον Δήμο Αγράφων».

παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»στην ΚρέντηΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δελτίο Τύπου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων Χρήστος Δημητρόπουλος σας προσκαλεί την Τετάρτη 30/04/2014 στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί στην Κρέντη και ώρα 19:30 στο κατάστημα του Τσιγαρίδα Νικόλαου.

Το ψηφοδέλτιο του υπ.δημάρχου Αγράφων Θ.Μπαμπαλή .........

H καλύτερή εγγύηση για το δήμο Αγράφων είναι η ποιότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν τον  συνδυασμό μας.Μπορείτε να μας κρίνεται όσο αυστηρά εσείς νομίζεται πριν όμως αποφασίσετε ζητάμε να μας συγκρίνεται.


Ανακοινώθηκε και επίσημα το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Αγράφων και επικεφαλή του συνδυασμού "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" κ.Θεόδωρου Μπαμπαλή.

Δείτε παρακάτω όλους τους υποψηφίους τόσο στις Δημοτικές Ενότητες όσο και στις τοπικές κοινότητες

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                       


Χρήστος Δημητρόπουλος                                                                                                                                                                                                                                           Υπ.Δήμαρχος Αγράφων

                                         

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το  ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για τον δήμο Αγράφων  κατέθεσε ο επικεφαλής κ.Χρήστος Δημητρόπουλος.
Ακολουθούν όλα τα ονόματα των υποψηφίων:

Η ΕΛΛΗ ΓΑΤΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

ΕΛΛΗ ΓΑΤΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

            Η Έλλη Γατή γεννήθηκε το 1987 και κατάγεται από το χωριό Άγραφα Ευρυτανίας.
 Είναι απόφοιτος των  Τ.Ε.Ι. Αθήνας, πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, καθώς και τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος ¨Διοίκηση Μονάδων Υγείας¨ στο C.N.A.M. HELLAS. Εκτός των άλλων σπουδών της,  έχει αποφοιτήσει επιτυχώς από το Τμήμα Διαιτολογίας του  ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

            Παρακολούθησε σεμινάρια στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών με θέμα "Δείκτες ερευνητικής Δραστηριότητας και σχεδιασμός πολιτικών για την Έρευνα , την Τεχνολογική Ανάπτυξη και την Καινοτομία" καθώς και ποικίλα σεμινάρια στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σχετικά με θέματα υγείας.
            Στον Τομέα Τεχνολογίας, διαθέτει δίπλωμα  χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών (E.C.D.L. core) , είναι γνώστρια χρήσης του στατιστικού πακέτου SPSS και κάτοχος διπλώματος επεξεργασίας εικόνας (Photoshop). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και μαθαίνει Τούρκικα.