Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Κιβωτό μνήμης και ελπίδας χαρακτήρισε το μαρτυρικό Δίστομο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης                                                    


Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στη Βοιωτία – Φόρος τιμής στο Δίστομο
25/4/2014

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κιβωτό μνήμης και ελπίδας χαρακτήρισε το μαρτυρικό Δίστομο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Απριλίου και το Μαυσωλείο, όπου  απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΑΡΗ ΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Σαββατο 26 και κυριακη 27 Απριλιου


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, συνεχίζει την περιοδεία στον νομόΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
 24-4-2014

                                                         


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Αριστείδης Τασιός, συνεχίζει την περιοδεία στον νομό και θα βρίσκεται την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στην περιοχή του Δήμου Καρπενησίου. Θα έρθει σε επαφή με τους τοπικούς παράγοντες αλλά και με τους πολίτες του κάθε χωριού, προκειμένου μέσα από τις συναντήσεις να ενημερωθεί για τα προβλήματα του τόπου.
Οι επισκέψεις του θα βασιστούν στο παρακάτω πρόγραμμα:
Παρασκευή 25 Απριλίου 2014
Άμπλιανη
10:00
Στάβλοι
11:00
Μεσοκώμι
13:00
Σκοπιά
14:00
Καστανούλα
15:00
Ρόσκα
16:00
Δολιανά
17:00
Δομνίστα
19:30
Κρίκελλο
21:00

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην εκλογική περιφέρεια Ευρυτανίας


Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  στην εκλογική περιφέρεια Ευρυτανίας  σύμφωνα με το άρθρο 25 του Ν. 3852/2010 με βάση  τον πληθυσμό της, όπως προκύπτει από τη τελευταία απογραφή στον παραπάνω ΠΙΝΑΚΑ. 

Δυναμικό το ψηφοδέλτιο Μπακογιάννη στην Ευρυτανία - Τα 5 ονόματα των υποψηφίων


Με ένα πλήρες, ολοκληρωμένο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, πέρα και πάνω από κόμματα, ο Κώστας Μπακογιάννης, έτοιμος πια,ανακοινώνει τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του τόσο στους υπόλοιπους νομούς όσο και στην Ευρυτανία. 
"Άρωμα γυναίκας" επικρατεί και στην Ευρυτανία με δύο από τους πέντε περιφερειακούς συμβούλους να είναι γυναίκες. Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους θα διεκδικήσουν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ευρυτάνων.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιαννόπουλου ο Νίκος Μαρούλης


Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Ευρυτανίας, με τον Συνδυασμό του Θανάση Γιαννόπουλου, θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο Προϊστάμενος του Τομέα Περιβάλλοντος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Αγράφων Νίκος Μαρούλης. Πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα που δίνει ξεχωριστή δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Γιατρού, διότι ο Νίκος Μαρούλης είναι βαθύτατος γνώστης των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρετεί επί σειρά ετών ως Δημοτικός υπάλληλος.
Ο κ. Μαρούλης διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΑ από το 2004-2010.Τώρα είναι γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΤΑ Ευρυτανίας, αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και αντιπρόσωπος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Αιρετό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Ευρυτανίας για μια δεκαετία. 
Ο κ. Μαρούλης μπήκε στον Συνδυασμό μετά από μεγάλη σκέψη και αφού προηγήθηκαν συζητήσεις τόσο με την υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Μαρία Γαλανού, όσο και με τον ίδιο τον κ. Γιαννόπουλο. Στην έντυπη έκδοση της ερχόμενης Τετάρτης θα δημοσιευτεί βιογραφικό σημείωμα του κ. Μαρούλη, καθώς και δηλώσεις του.