Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Καταδικαστέες οι όποιες παρεμβάσεις στο αθόρυβο όπλο των Αγραφιωτών, που λέγεται ‘‘ΨΗΦΟΣ’’


Σκληρά λόγια χρησιμοποιεί στην παρακάτω ανακοίνωσή του, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Αγράφων σχετικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Αγράφων, για «άνωθεν» παρεμβάσεις σε Δημότες που αφορά το εκλογικό του δικαίωμα. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κατσιάδας, ζητά  να σταματήσει εδώ και τώρα η ανάμειξη με οποιοδήποτε τρόπο στα εσωτερικά του Δήμου Αγράφων, γιατί αυτό «θα ανταποδοθεί κατά τον ίδιο τρόπο στις Βουλευτικές εκλογές, όχι σε επίπεδο κόμματος αλλά σε επίπεδο προσώπων», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Το Ψηφοδελτιο Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ μελος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ 
Ναυτεργάτης ασυρματιστής. Επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ του σωματείου Ασυρματιστών, με συνδικαλιστική δράση στο ναυτεργατικό κίνημα. Εκλέχτηκε βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2007 και 2009. 

Προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των δημοτών

Καρπενήσι, 15 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από την κοινή- όλως τυχαίως- ανακοίνωση των παρατάξεων τις μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα τη μεθοδευμένη απουσία όλων των συμβούλων τους από την επαναληπτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επισημαίνουμε τα εξής:

Η ψηφοφορία έκλεισε Ποιον θα θέλατε για δήμαρχο ΑΓΡΑΦΩΝ AGRAFA news

Η ψηφοφορία έκλεισε Ποιον θα θέλατε για δήμαρχο ΑΓΡΑΦΩΝ  AGRAFA news    ΣΤΟ http://dimpegasyahoogr.blogspot.gr/  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ                                                                                                                                           Θεόδωρο Μπαμπαλή
   
  41 (51%)

Χρήστο. Δημητρόπουλο
   
  7 (8%)

AΛΛΟΝ
   
  21 (26%)

ΔΞ/ΔΑ
   
  3 (3%)


Ψήφοι : 79
    

Προς κ. κ. Αντιπεριφερειάρχες Σανίδα Ηλία, Βουρδάνο Δημήτρη και Παπαθωμά Φανή
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                                 Λαμία 15-04-2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη ζήτησα για λόγους διεξαγωγής ενός δίκαιου και ισότιμου προεκλογικού αγώνα, δημοσίως την παραίτηση σας από το αξίωμα του Aντιπεριφερειάρχη.
Εσείς επικαλούμενοι έναν ατελή νόμο ο οποίος ενώ μου δίνει το δικαίωμα να σας διορίσω δεν μου δίνει το δικαίωμα να σας παύσω, δεν παραιτηθήκατε από τη θέση σας.

 Κύριοι Αντιπεριφερειάρχες και κυρία Αντιπεριφερειάρχη, επειδή το άγραφο δίκαιο είναι πολύ ισχυρότερο από έναν ατελή νόμο ζητώ και πάλι δημοσίως την παραίτηση σας.

                                      Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

                                                     ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                  

Λαμία 15-4-2014

 
Προς :
Μ.Μ.Ε.
 

Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους.

Ευχές του πολιτευτή του Νομού ΕυρυτανίαςΚωνσταντίνος Ι. Μπακόλας


Αρ.Πρωτ Α/020                                     Δευτέρα 14 Απριλίου 2014


Με αφορμή την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και την εορτή του Πάσχα, την κορυφαία εορτή του Χριστιανισμού, ο πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας, μέσα σε πνεύμα κατάνυξης και ευλάβειας, μετέχοντας στα πάθη του Θεανθρώπου-του Κυρίου μας, ελπίζοντας και προσμένοντας με υπομονή, δύναμη και πίστη την Ανάσταση, αποστέλλει μήνυμα ελπίδας και αναγέννησης, ενότητας και αγάπης για τις απανταχού Ευρυτάνισσες και τους απανταχού Ευρυτάνες, για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αδελφούς μας, που φέρει η Ανάσταση του Κυρίου ημών.Ευρυτάνισσες και Ευρυτάνες,

Οι ψυχές των Ελλήνων αδελφών μας συμπάσχουν και ακολουθούν τον Θεάνθρωπο στο μαρτυρικό Γολγοθά και τα Θεία Πάθη της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

Το πανανθρώπινο μήνυμα της Χριστιανοσύνης είναι το μεγαλείο της απόφασης του Ιησού να σταυρωθεί για να άρει τις αμαρτίες των ανθρώπων.

Η πορεία του μαρτυρικού δρόμου μοιάζει με το δύσκολο δρόμο που μας επιφυλάσσει η ίδια μας η ζωή τούτη την εποχή.

ΕΥΧΕΣ Περιφερειακης Ενοτητας Ευρυτανιας


Ευχές του Περ. Συμβ. Ταξιάρχη Σκλαπάνη για το πασχα

Εύχομαι το Θείο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και οι αγώνες για ένα καλύτερο αύριο να βελτιώσουν τη ζωή μας.
    Καλή Ανάσταση
    Ταξιάρχης Σκλαπάνης