Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

“Βόμβα” σε Ραπτόπουλο-Γρανίτσα Χαράτσι από 500- 1000 ευρώ στις επιχειρήσεις των 2 αυτών χωριών


Σύμφωνα με τη διευκρινιστική απάντηση Δ12Α1055910/3-4-2014 της Γεν. Γραμματείας Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών. Προκλητική αδιαφορία από το Δήμο ΑγράφωνΜε την καταβολή επιτηδεύματος 500-1000 ευρώ ετησίως, θα επιβαρυνθούν οι μικροεπιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Γρανίτσα και στο Ραπτόπουλο του Δήμου Αγράφων. Τα υπόλοιπα χωριά της Ευρυτανίας εξαιρούνται γιατί έχουν πληθυσμό λιγότερο από 500 κατοίκους. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 η Γρανίτσα είχε 561 κατοίκους και το Ραπτόπουλο 595.

«περίεργη απουσία από τα καθήκοντα του Ιατρού Ορθοπεδικού Χειρούργου εδώ και έναν χρόνο από το Νοσοκομείο της πόλης μας, του Καρπενησίου»


Αρ. Πρωτ. Α048                        Καρπενήσι, Πέμπτη 10 Απριλίου 2014Κοινό Δελτίο Τύπου υπογράφουν η Συντονιστική Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής του Νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με το πολύπαθο Νοσοκομείο Καρπενησίου και τις περίεργες πρακτικές που εφαρμόζει η διοίκηση ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που θα προκύψουν από τις αποκαλύψεις φωτιά στις οποίες προχωρούν, δηλώνοντας παράλληλα πως οδηγούνται και σε σχετικό κοινοβουλευτικό έλεγχο ενώ αναμένουν απαντήσεις εγγράφως από την διοίκηση του Νοσοκομείου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα φτάνουν πληροφορίες στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας όπως και στο πολιτικό γραφείο του Πολιτευτή του Νομού Ευρυτανίας αναφορικά με  μια εξόχως «περίεργη απουσία από τα καθήκοντα του Ιατρού Ορθοπεδικού Χειρούργου εδώ και έναν χρόνο από το Νοσοκομείο της πόλης μας, του Καρπενησίου»