Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ"Γάτα" ο Γιατρός ...


 

 Η γνωστή Συμβολαιογράφος Καρπενησίου Μαρία Γαλανού θα είναι τελικά η εκλεκτή υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας. Ο Γιατρός με συντονισμένες κινήσεις πέτυχε να κατεβάσει ένα πολύ δυνατό χαρτί στην Ευρυτανία, που αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στο προεκλογικό σκηνικό. Για να φτάσουμε μέχρι εδώ υπήρξε πολύ παρασκήνιο για το οποίο θα αναφερθούμε στην επόμενη έντυπη έκδοση μας.

Πως ψηφίζουμε - Πως εκλέγονται δήμαρχοι & δημοτικά συμβούλια Πως εκλέγεται ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι


Η εκλογή του δημάρχου, των δημοτικών συμβούλων, των συμβούλων των δημοτικών ή των τοπικών κοινοτήτων γίνεται κατά συνδυασμούς.
Κάθε συνδυασμός περιλαμβάνει:
α) Τον υποψήφιο δήμαρχο.

β) Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σε αριθμό ίσο τουλάχιστον με τον αριθμό των εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας με δυνατότητα προσαύξησης έως και πενήντα τοις εκατό (50%).

Προς τους κ.κ. Πρόεδρους και μέλη των Διοικητικών Συμβούλιων των Ευρυτανικών Συλλόγων.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ         Αριθ. Πρωτ.39/9-4-2014                                          
Κλεισθένους 17 -Τ.Κ. 105-52  - Αθήνα
Τηλ- Fax: 210 3834451                                                         
www.oes.gr              Κυρίες και Κύριοι,
Εν’ όψει των επερχόμενων Εορτών, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας «Χρόνια Πολλά, Καλές γιορτές και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»!
Με υγεία και πίστη να βιώσουμε-για μια ακόμη χρονιά-τα πάθη του Χριστού μας και με κατάνυξη να δεχθούμε και να αποδεχθούμε την Ανάσταση. Την Aνάσταση -ανάταση της ψυχής μας, της πατρίδας μας, την αναγέννηση της Φύσης!