Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Aγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου

        --------  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    --------
 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ Θεόδωρος Μπαμπαλής  επισκέφθηκε χθες το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κκ. Νικόλαο όπου και εζήτησε την ευλογία του
για τον αγώνα που δίνει με τους συνεργάτες του για τον έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα τους για τα Άγραφα του αύριο.
Ο κ. Μπαμπαλής ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη και τόνισε, πως ο Δήμος οφείλει και θα έχει αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία προς όφελος του τόπου και των πολιτών.


«Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά Τα θέλουμε στην Ευρυτανία;

Αρ.Πρωτ Α/019                                     Δευτέρα 7 Απριλίου 2014


Δελτίο τύπου υπογράφει ο Πολιτευτής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με την ημερίδα  «Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά Τα θέλουμε στην Ευρυτανία;» όπου συνειδητά δεν παρέστη και που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου με εμφανιζόμενο ως συνδιοργανωτή το Δήμο Καρπενησίου, δηλώνοντας πάραυτα πρόθυμος να στηρίξει και να βοηθήσει εμπράκτως και ουσιαστικώς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Έχοντας όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να στηρίξω την προσπάθεια συλλόγων και φορέων αλλά και την αγωνία πραγματικά αγωνιούντων «ελεύθερων» πολιτών προκειμένου να σωθεί η Ευρυτανία από το διαφαινόμενο οικολογικό περιβαλλοντικό έγκλημα στο τόπο μας έχω χρέος να ενημερώσω και να δηλώσω ξεκάθαρα πως σε καμία ημερίδα όπου συνδιοργανωτής εμφανίζεται ο ηθικός αυτουργός της παράδοσης της Ευρυτανίας στους μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες δε δύναμαι να παραβρεθώ.

Σε καμία περίπτωση για λόγους ηθικής τάξης δε θα μπορούσα να δηλώσω παρών και να εμπαίζω εαυτόν και αλλήλους την ώρα που οι υπεύθυνοι αναζητούν σωστική λέμβο, ενώ άλλοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την γέφυρα του πλοίου και βρίσκονται θαρρούν σε ασφαλή προορισμό ενόψει επερχομένων δραματικών για το Νομό μας εξελίξεων σε πολλαπλά επίπεδα.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΝΗΣ
 ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΦΘ/ΔΑΣ

 Λαμία, 5-4-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤους τελευταίους δύο μήνες προσπάθησα διαλέγοντας το δύσκολο δρόμο
της αυταπάρνησης να κάνω αυτό το οποίο θεωρώ ότι είχα υποχρέωση.
Να κρατήσω όρθιο το φρόνημα τον υπερήφανων ανθρώπων της
δημοκρατικής παράταξης και όχι μόνο.
Δυστυχώς υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και βοήθεια που δεν είχα δεν
μου επέτρεψαν να φέρω σε πέρας την προσπάθεια αυτή.

Η 1η ΔΗΛΩΣΗ - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΚΛΑΠΑΝΗΣ: “Ανυπόστατα τα περί υποψηφιότητάς μου με το Χρήστο Δημητρόπουλο»


Σχετικά με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες περί υποψηφιότητας του Ταξιάρχη Σκλαπάνη με το συνδυασμό του Χρήστου Δημητρόπουλου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα και δήλωσε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τον Δημητρόπουλο.
«Τα όσα διαδίδονται είναι ανυπόστατα ο ίδιος ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σκλαπάνης, α και αποσκοπούν σε κάτι άλλο. Καλό είναι κάποιοι να μην χρησιμοποιούν έτσι το όνομά μου».  
Όπως χαρακτηριστικά είπε 

Στην ερώτησή μας για το τι θα κάνει τελικά ή αν θα αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή μας δήλωσεπως σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με το Δήμο Καρπενησίου και με το συνδυασμό του Γιάννη Σταμάτη. 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Δήμο Αγράφων - ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ


Σαφές προβάδισμα μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ο Συνδυασμός του Θεόδωρου Μπαμπαλή, ο οποίος κινείται με σταθερά και σίγουρα βήματα και μένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων, που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιό του.

Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ανακοινώνει τους 12 πρώτου υποψηφίους που θα συμμετέχςουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ                       Χρήστος Δημητρόπουλος                                                                                                                                                                                                                                           Υπ.Δήμαρχος Αγράφων
                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ανακοινώνει τους 12 πρώτους υποψηφίους που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»  υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων κ.Χρήστος Δημητρόπουλος σε σύντομο μήνυμα του αναφέρει:
"Η ομάδα της μεγάλης πλειοψηφίας του δήμου Αγράφων και των ..1300 ψήφων διαφορά απο τις εκλογές του 2010, παραμένει ενωμένη,δυναμική και αρραγής όσο ποτέ άλλοτε.
Με σεβασμό στον πολίτη. Με αγάπη στον τόπο.
Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας αλλά και σε εσάς που στέκεστε δίπλα μας. Και να είστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε την επιλογή σας.
Συνεχίζουμε με θάρρος, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια για την μεγάλη νίκη."

Τα ονόματα των πρώτων 12 υποψηφίων της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Νταλλής Στάυρος
Τσιώλης Δημήτριος
Τάτσης Δημήτριος
Βελαέτης Δημήτριος
Κοφίνη Αναστασία
Ζαχαράκης Παναγιώτης
Παπαδήμος Παναγιώτης
Φούκας Νίκος
Γαλατάς Γιάννης
Σβερώνης Ταξιάρχης
Ζαρμακούπης Χρήστος
Ιωάννου Γεώργιος (Γάκιας)