Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

Τοποθέτηση Αγγελικής Σκοτίδα Εκλογές στην ΟΕΣ

Αγαπητές μου συμπατριώτισσες , και συμπατριώτες,
Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό,  ας συμφωνήσουμε σε αυτό . Ο σκοπός μας θέλω να πιστεύω ότι είναι η διατήρηση των ηθών μας , των εθίμων μας, της ιστορίας μας καθώς και η διεύρυνση της δυναμικής μας ως Ευρυτάνες, ώστε να μη μείνουμε στα συνηθισμένα δρώμενα ενός Συλλόγου και μίας Ομοσπονδίας συνηθισμένης…

Άρης Τάσιος

tasios_inΓεννήθηκε το 1976. Κατάγεται από τους Δομιανούς Ευρυτανίας και διαμένει μόνιμα στο Καρπενήσι. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία με ειδίκευση στο Τουριστικό Μάνατζμεντ και υποψήφιος διδάκτωρ στο University of Salford με διδακτορική μελέτη στη δημόσια διοίκηση.

Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, την Παρασκευή 21 Μαρτίου στη Λαμία, διοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η ΠΕΔ και η ΕΕΤΑΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    
Λαμία 19-3-2014

                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επίκαιρη ημερίδα με θέμα «Το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 – οι προτεραιότητες για τους Δήμους», διοργανώνεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας και Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Αινιάνων 8), με ώρα έναρξης 11.00 π.μ.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς – ομιλίες του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά και του Προέδρου της ΠΕΔ Ευάγγελου Τετριμίδα, ενώ εισηγήσεις θα γίνουν από :
ü      Τον κ. Ράλλη Γκέκα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ
ü      Τον κ. Ι. Φίρμπα, Προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας
ü      Την κ. Α. Παπαθανασίου, Προϊσταμένη ΕΔΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός ήταν ο «στόχος» του Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι Κινεζικες μυστικές υπηρεσίες, το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών όχι μόνο έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας αλλά είχε στόχο ένα ηχηρό χτύπημα στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Το κλιμάκιο της κινέζικης αντιτρομοκρατικής που μετέβη στην Κουάλα Λουμπούρ για να διερευνήσει την εξαφάνιση, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τις συνθήκες και την αρχική κατεύθυνση του αεροσκάφους μετά την κατάληψη του από τους ισλαμιστές τρομοκράτες που πιθανότατα είχαν συνεργό τον φανατικό ισλαμιστή συγκυβερνήτη.