Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ… ΛΙΣΤΑ»ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/3/2014Σχολιάζοντας την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διεξαγωγή των εκλογών σε μια ενιαία εκλογική περιφέρεια, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απόφαση που ελήφθη για εκλογή ευρωβουλευτών με σταυρό προτίμησης αποτελεί ασφαλώς μια νίκη της Δημοκρατίας, μια νίκη των πολιτών που έχουν πλέον το δικαίωμα να επιλέξουν ελεύθερα τα πρόσωπα της επιλογής τους.
Διαπιστώνω, όμως, με λύπη μου, πως στην πραγματικότητα η λίστα αντικαθίσταται από μια νέα λίστα ¨εκλεκτών¨ της Αθήνας, που ξεκινούν τον αγώνα πριμοδοτούμενοι από το ίδιο το εκλογικό σύστημα.

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά

18/3/2014

                                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά.

Τόσο ο κ. Μπακογιάννης όσο και ο κ. Χαϊνάς εντόπισαν την ανάγκη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις επικείμενες εκλογές, την επόμενη ημέρα, να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, για την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ξεκινάει το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου ΚαρπενησίουΚαρπενήσι, 19 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014
Κάλεσμα Δήμου Καρπενησίου για χορηγούς και εθελοντές
Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμος Καρπενησίου με τους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο 4ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, προκειμένου να καταρτιστούν οι όροι της διοργάνωσης, ανακοινώνονται τα εξης:

Δήμος Αγράφων πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία Σεμινάριο Δενδροκομίας το περασμένο Σάββατο

Δελτίο Τύπου
          Ο Δήμος Αγράφων πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία Σεμινάριο Δενδροκομίας το περασμένο Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, στο Ιστορικό Μουσείο της Παλαιάς Βίνιανης.
Περισσότερα από 35 άτομα παρακολούθησαν το σεμινάριο, δημότες Αγράφων αλλά και από γύρω περιοχές, οι οποίοι έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις μεθόδους φύτευσης, μπολιάσματος αλλά και λίπανσης των δένδρων που ευδοκιμούν στον τόπο μας.
Η θεματολογία του σεμιναρίου κινήθηκε κυρίως σε δένδρα που ευδοκιμούν σε μια τόσο ορεινή περιοχή σαν τη δική μας με τη συγκεκριμένη μορφολογία εδάφους και τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στο Δήμο Αγράφων. Εισηγητής ήταν ο κος Παναγόπουλος Χρήστος, Γεωπόνος και καθηγητής – εισηγητής στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στην Αθήνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Καρπενήσι, 17 Μαρτίου 2014.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
Αρ. Πρωτ.: 910Προς: Πίνακα Αποδεκτών
Ταχ. Δ/νση
: Γ. Καραϊσκάκη 1

Ταχ. Κώδικας
: 36100 Καρπενήσι

Τηλέφωνο
: 2237350709-10
Η 25η Μαρτίου, ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της ελληνικής επανάστασης για την απελευθέρωση του έθνους έπειτα από τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς.
Ο ελληνικός λαός, ολιγάριθμος και με πενιχρά μέσα, ένωσε τις δυνάμεις του με σκοπό την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και τη δημιουργία ενός ελεύθερου και ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.
Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει αφιερώνοντας έστω και λίγο χρόνο μέσα στις πολλές αλλαγές που βιώνουμε να ξαναθυμηθούμε τα γεγονότα εκείνης της εποχής και να παραδειγματιστούμε από το ήθος και τη συμπεριφορά που επέδειξαν, διότι αναντίρρητα αν και το νόημα αυτής της επετείου και η τεράστια σημασία της έχει αναλυθεί πολύ στο πέρασμα του χρόνου ο εορτασμός αυτός εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρος.