Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Αυτοί είναι οι αντιπεριφερειάρχες του Κ. Μπακογιάννη.ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΤΑΣΙΟΣ.


mpakogiannis
Τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες παρουσιάζει αύριο στις 12 το μεσημέρι στο τουριστικό περίπτερο του Αγίου Λουκά στη Λαμία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr πρόκειται για τους:ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΤΑΣΙΟΣ. Γενικός Γραμματέας του δήμου Καρπενησίου στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη

Εκπαιδευτικά προγράμματα 2014 στα Κ.Δ.Β.Μ του δήμου Αγράφων


Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) Δήμου Αγράφων  ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι προγραμματίζει να υλοποιήσει τα ακόλουθα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων Εθνικής Εμβέλειας των Κ∆ΒΜ κατά την εαρινή εκπαιδευτική περίοδο έτους 2014 στις ακόλουθες θεματικές ενότητες.

 Τα  προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. 
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα μάθησης απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, που θα συνοδεύεται από αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων επιμόρφωσης, οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Ανατροπή: Ξεκλείδωσε ο Ευαγγελίου και κλείδωσε ο Καραΐσκος για Αντιπεριφερειάρχης Σαββατοκύριακο ανατροπών για τους αντιπεριφερειάρχες του Κώστα Μπακογιάννη.


Σαββατοκύριακο ανατροπών για τους αντιπεριφερειάρχες του Κώστα Μπακογιάννη.

Το τελευταίο 48ωρο έχει υπάρξει ένα απίστευτο παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα που θα επιλέγουν για αντιπεριφερειάρχες από τον Κώστα Μπακογιάννη για τους 5 νομούς της Στερεάς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με κάποια από τα ονόματα που είχαν προκριθεί αρχικά.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ 2014


ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ 2014
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα του καταστατικού, καλεί τους Συλλόγους – Μέλη της Π.Ο.Σ.Σ. σε Τακτική Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Ημέρα διεξαγωγής της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως της Π.Ο.Σ.Σ., ορίζεται το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 10 του Καταστατικού της Π.Ο.Σ.Σ., δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη της.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη του συλλόγου σας που είναι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.Σ.Σ., ώστε να συμμετάσχουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση.

 Με εκτίμηση για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.
 ypografes ds POSS

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                              Λαμία  15 - 03 - 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                                                                  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .

Ο Σταμάτης αντίπαλος του Σουλιώτη, στο Καρπενήσι (video)


Στην επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του ως δήμαρχος Καρπενησίου με τον συνδυασμό της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης, προχώρησε o νυν Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Δομνίστας Γιάνννης Σταμάτης,
που προέρχεται από τον κεντρο-Αριστερό χώρο. Ο κ. Σταμάτης έκανε λόγο στο STAR για παρουσία χωρίς "κομματικές εξαρτήσεις" ενώ καλεί σε συστράτευση όλους τους πολίτες "ανεξαρτήτως ηλικίας και τίτλων".

Το ΠΑΣΟΚ βρήκε υποψήφιο στο Καρπενήσι από LAMIASTARGR

Μετά τον Μπαμπαλή και τον Δημητρόπουλο, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγράφων και ο Θύμιος Μιχόπουλος

"Αγαπητοί Συνδημότες
 Με την ενασχόληση μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια απέδειξα με πράξεις την ειλικρίνεια  την ανιδιοτέλεια την εργατικότητα και την  προσφορά μου στον τόπο μας. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται την αγάπη μου για αυτό τον τόπο.
Έχω επίγνωση όλων των δυσκολιών που θα συναντήσω. Δεν αιθεροβατώ. Έχω πίστη τόσο στη δική μου δύναμη όσο και των συνεργατών μου αλλά έχω  και εμπιστοσύνη σε όλους εσάς που θα
αποφασίσετε για το μέλλον του Δήμου.   Ο στόχος  είναι ένας: Οι Δημότες  αυτού του τόπου να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά να ακούγεται η γνώμη τους και να λειτουργούμε με εντιμότητα μεράκι και φιλότιμο.