Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Σε παταγώδη αποτυχία οι επονομαζόμενοι «τριάντα» στο καρπενησι..
Στην συνάντηση που προκάλεσαν οι επονομαζόμενοι «τριάντα» με θέμα τη συγκρότηση μιας ευρύτερης δημοτικής παράταξης και η οποία κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία λόγω της εξαλλοσύνης των μελών της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» τοποθετήθηκε με το ακόλουθο κείμενο:

Είμαστε οι εκπρόσωποι και δημοτικοί σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης στο δήμο Καρπενησίου.
Μιας κίνησης που εδώ και μια εικοσαετία έχει μόνιμη και δημιουργική παρουσία στα δρώμενα της πόλης.
Μιας δημοτικής κίνησης που με προτάσεις και επιχειρήματα, με δημιουργική συναίνεση αλλά και δυναμικές παρεμβάσεις, προσπάθησε να συμβάλλει θετικά στην πορεία της πόλης. Αν τα κατάφερε και σε τι βαθμό θα κριθεί από τους δημότες.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ -Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Α. Η TASK FORCE 
Ο Δήμαρχος αποφάσισε, διέταξε και εγκατέστησε τους Γερμανούς στα γραφεία του Δήμου μέσα από ένα πρόγραμμα που συμφωνήθηκε από την ΚΕΔΕ με την ομάδα TASK FORCE του Ράϊχενμπαχ και του Φούχτελ, με σκοπό την δήθεν παροχή βοήθειας  για θέματα αύξησης της αποδοτικότητας και μεταρρυθμίσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακούγεται τόσο αθώο αυτό το εγχείρημα, επιτρέψτε μου όμως να έχω σοβαρές επιφυλάξεις που εύχομαι στο μέλλον να μην επαληθευτούν. Μπορεί και να μην είχαμε αντίρρηση ως αντιπολίτευση στην υλοποίηση κάποιου σχεδιασμού αφού όμως θέταμε τις δικές μας παραμέτρους και ιδιαίτερα στις γενικότητες  των Γερμανών περί μεταρρυθμίσεων των Ο.Τ.Α.