Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ... ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΜΑΝΕΣΗ Μετ΄ ευχών π. Ευάγγελος Φεγγούλης Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων Πρωτοπρεσβύτερος – Θεολόγος


Με λύπη μας, διαπιστώνουμε ότι τούτος ο ευλογημένος τόπος για μια ακόμη φορά έμεινε απροστάτευτος από νέα χτυπήματα κάτω από τη μέση, που δρομολογήθηκαν από παράγοντες των ΜΜΕ, που διακονούν υποτίθεται την ενημέρωση και αγωνίζονται εν προκειμένω να προβάλουν την ελληνική ύπαιθρο.


 Θέλοντας να διαβαστεί και μια άλλη πλευρά αυτής τη υπόθεσης (60 ΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ),  μέσα από την έγκριτη σελίδα σας, θα ήθελα να φιλοξενήσετε μια ακόμη κραυγή αγανάκτησης, από ένα άνθρωπο που ζει καθημερινά τα προβλήματα της θεοσώστου επαρχίας των Αγράφων, ως γονιός 5 τέκνων και πάνω απ΄ όλα ως λειτουργός και διάκονος της τοπικής μας εκκλησίας.
Χωρίς να το θέλω, αναγκάζομε να πάρω κι εγώ θέση για την  περιβόητη εκπομπή του κ. Μάνεση, με τα όσα αναφέρθηκαν σε αυτή και κυρίως με τα όσα τεχνηέντως αποκρύφτηκαν, χωρίς να ξέρω για πιο λόγο.

«Στις Ευρωεκλογές, είναι καιρός η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας να καταψηφίσει τη συγκυβέρνηση και να δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις»ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 26-2-2014

                 
                                                            
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Στις Ευρωεκλογές, είναι καιρός η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας να καταψηφίσει τη συγκυβέρνηση και να δρομολογήσει ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στη Λαμία, έγινε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης, όπου ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς τόνισε :

-          Τη γενικευμένη απαξίωση της κεντρικής διοίκησης στην αιρετή Περιφέρεια, με τρανταχτά παραδείγματα την κατάργηση των ΚΑΠ επενδύσεων των Περιφερειών και δομών ή υπηρεσιών, όπως του Οργανισμού Κωπαϊδας και της Περιφερειακής υπηρεσίας του ΕΟΤ πρόσφατα.

ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας διοργανώνει αποκριάτικο πάρτυ Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

 Σας ενημερώνουμε ό,τι ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας διοργανώνει αποκριάτικο πάρτυ την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:00 μμ στο River Art. Σας περιμένουμε για να χορέψουμε σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς!!! Ακόμη, το πιο δημιουργικά στολισμένο με φαντασία αποκριάτικο κοστούμι θα βραβευτεί με ένα έπαθλο έκπληξη!!!
Για αυτό λοιπόν αφήστε ελεύθερη τη φαντασία και δημιουργήστε κάτι μοναδικά υπέροχο!!
Φυσικά με το ελιξήριο της Δώρας το κέφι δεν θα σταματά..!