Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α.-Ι.Γ.Μ.Ε.Μ.) και ο Δήμος Καρπενησίου σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο:
Πρόσκληση


Το Εθνικό Κέντρο Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α.-Ι.Γ.Μ.Ε.Μ.) και ο Δήμος Καρπενησίου σας προσκαλούν στην Ημερίδα με τίτλο:


«INspired GEOdata CLOUD Services: Διαχείριση φυσικών κινδύνων. Εφαρμογή στις κατολισθήσεις που έχουν εκδηλωθεί στο Δήμο Καρπενησίου.»


Ημερομηνία και ώρα

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014, 11:00 – 13:00

Τόπος διεξαγωγής

Δημαρχείο Καρπενησίου


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα:

Λαμπρος τσιτσανης κατα κΜάνεση για την εκπομπή 60΄ Ελλάδα Προς Τηλεοπτικό σταθμό ALPHA         Καρπενήσι 17/02/2014                                                                                   Προς
                                                     
                                                                 Τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

                        Θέμα: Ρεπορτάζ κ. Μάνεση για την εκπομπή  60΄ Ελλάδα
    Κύριε Μάνεση ο απόηχος της εκπομπής σας 60΄Ελλάδα που προβάλλατε στις 12/02/2014 με αναφορά στη Δυτική Ευρυτανία, ήταν κατά κοινή ομολογία αρνητικός. Δυστυχώς παρουσιάσατε την αρνητική εικόνα της Ευρυτανίας. Αυτά που παρουσιάσατε ήταν μεν πραγματικότητα αλλά ήταν η μισή αλήθεια και όπως πολύ καλά γνωρίζετε η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα.
    Αν και περάσατε από όμορφες διαδρομές και ωραία τοπία, γάργαρα και καθαρά νερά, πυκνά δάση, ψηλά βουνά, δεν δείξατε ούτε ένα πλάνο.