Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Γκορόγιας: «Θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αγράφων»


Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, γνωστοποίησε στην εφημερίδα μας ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο δήμο Αγράφων κ. Παναγιώτης Γκορόγιας. Όπως μας είπε ο κ. Γκορόγιας, έφτασε στην απόφαση αυτή, μετά από ώριμη σκέψη και κυρίως μετά τα μηνύματα που έλαβε στις περιοδείες που πραγματοποίησε στα περισσότερα χωριά του Δήμου. 
«Το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό για την υποψηφιότητά μου και στις επόμενες μέρες που θα ανακοινωθούν και τα πρώτα 30 ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μου, θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ακόμη καλύτερο», τόνισε με νόημα και συνέχισε.

Ομιλία του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Βαγγέλη Αποστόλου, στα ΜΜΕ της Ευρυτανίας, την Παρασκευή 14/2/2014.

Ευάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Γνωρίζω καλά τη περιοχή σας, τη δύσκολη ζωή και τον αγώνα της επιβίωσης στα ορεινά χωριά.«Βρίσκομαι εδώ σήμερα μαζί σας, στην πιο απομακρυσμένη από το κέντρο περιφερειακή ενότητα της Στερεάς Ελλάδας, την Ευρυτανία, για να σας παρουσιάσω το πολιτικό στίγμα της υποψηφιότητας μου.
Βέβαια την Ευρυτανία τη γνωρίζω από  φοιτητής όταν δούλεψα για 2 μήνες στο Φουρνά και έκτοτε την έχω επισκεφτεί πολλές φορές, τόσο ως στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ως επισκέπτης με τη γυναίκα  μου τη  Ζωή .