Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Η εκδήλωση της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων


 (09/02/2014)  Η καρδιά της Ευρυτανίας χτυπούσε δυνατά το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα. Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της, πραγματοποίησε η Εταιρεία Ευρυτάνων Επιστημόνων με πρόεδρο τον νεοεκλεγέντα Φώτη Κουλαρμάνη, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην οδό Πανεπιστημίου. Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η βράβευση Ευρυτάνων καλλιτεχνών που διακρίθηκαν στη ζωγραφική και την γλυπτική και ειδικότερα οι κ.κ.  Ιωάννης Καστρίτσης Αθανάσιος Μπακογιώργος, Γεώργιος Νικολακόπουλος, Βασίλειος Παπασάικας και Ελευθέριος Θεοδώρου.
( φωτο-ρεπορτάζ  -  Χρήστος Γ. Κίτσιος )

Επίσκεψη Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη ΧαλκίδαΚαρπενήσι 12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Χαλκίδα
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, θα επισκεφθεί, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014, τη Χαλκίδα.

λωση Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για την αύξηση των τιμών των διοδίωνΚαρπενήσι, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για την αύξηση των τιμών των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας
Οι μεγάλες αυξήσεις των τιμών των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, που τέθηκαν σε ισχύ από την περασμένη Πέμπτη, στερούνται κάθε λογικής, δεδομένων των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας.
Την ίδια ώρα που ο μέσος πολίτης αγωνίζεται να επιβιώσει, έρχεται στο προσκήνιο, για ακόμη μία φορά, ένα σημαντικό θέμα που γεννά εμπόδια στη μετακίνηση σε έναν από τους πιο βασικούς οδικούς άξονες της Ελλάδας.

Πρόσκληση                                               
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ) σας προσκαλεί το Σάββατο , 15-02-2014, στις 18.30,  στο Σύνδεσμο Ευρυτάνων Ν. Φθιώτιδος, στην οδό Τσακάλωφ 3,  Λαμία, στην παρουσίαση του Λευκώματος για τα 25 χρόνια  (1988-2013) παρουσίας της στα Ευρυτανικά δρώμενα.
 Παράλληλα θα  γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
                   Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά                                Καλή Χρονιά.                                                                                                    Με εκτίμηση
                                                                                                   Το  Δ.Σ. της ομοσπονδίας                                                                                                                                                           

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ 16ου ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Σ.
                 

   Στισ 16-03-2014 θα διενεργηθεί το 16ο Συνέδριο της ΟΕΣ  και συγχρόνως θα γίνει Βράβευση της πρώην Προέδρου της ΟΕΣ κ. Ελευθερίας Φραγκάκη για την προσφορά της  στην Ομοσπονδία.

Α. Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνει για να τιμήσει την πρώην πρόεδρο  της Ο.Ε.Σ. κ Ελευθερία Φραγκάκη  για το κύρος που έδωσε στην Ομοσπονδία, τα χρόνια της θητείας της σ’αυτή, καθώς και για την πολύτιμη προσφορά  της στην αγορά των γραφείων της Ο.Ε.Σ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα <<Αντώνης Τρίτσης>> Ακαδημίας 50 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Β. Στην συνέχεια την ίδια ημέρα και στον ίδιο τόπο και χρόνο θα γίνει το 16ο  Τακτικό Συνέδριο μας βάσει του καταστατικού και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στις διεργασίες αυτού.

Για τη συζήτηση για τα Αιολικά στο Δημοτικό Δυμβούλιο


Nikos Seretakis

Από τη συζήτηση για τα αιολικά που έγινε στις 10 Φλεβάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύπτεται άλλη μια φορά ότι τόσο η Δημοτική Αρχή της ΝΔ όσο και οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και των παρουσιαζόμενων ως «ανεξάρτητων» και «οικολόγων» όχι μόνο δεν αντιτίθενται ουσιαστικά στην επέλαση των επιχειρηματικών ομίλων με τα αιολικά αλλά τοποθετούνται θετικά επί της αρχής. Η κριτική τους είναι άσφαιρη περιορίζεται στους όρους, στο που θα μπουν και τι θα καταβροχθίσουν οι εταιρείες. Δεν αμφισβητούν την απελευθέρωση της ενέργειας, δε λεν κουβέντα για την πολιτική της ΕΕ που βρίσκονται από πίσω.  Υποβαθμίζουν ένα κατ’ εξοχήν σοβαρό πολιτικό ζήτημα σε νομικίστικη υπόθεση. Αποφεύγουν την συγκεκριμένη τοποθέτηση του δημοτικού συμβουλίου επί πληθώρας σχεδίων για ιδιωτικά αιολικά και υδροηλεκτρικά.

Δήλωση Αποστόλου για Αυξήσεις ΔΙΟΔΙΩΝΕυάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας


Δήλωση

Του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με τις αυξήσεις των διοδίων και την ποινική δίωξη των αυτοδιοικητικών του Ωροπού:

«Ενώ οι Έλληνες πολίτες ζουν καθημερινά τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης, μέσα από την ανεργία, τις συνεχείς μειώσεις μισθών και της γενικότερης κρίσης που πλήττει τη χώρα μας, έρχεται ακόμα ένα μέτρο, αυτό της αύξησης των διοδίων, για να τους δώσει τη χαριστική βολή.
Οι ληστρικές αυξήσεις της τάξης του 60% που επιβλήθηκαν από την προηγούμενη Τετάρτη στα διόδια δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες των περιοχών, οι οποίοι δε θα μπορούν να μεταβούν καθημερινά στη δουλειά τους. Τη στιγμή μάλιστα που δεν παρατηρείται βελτίωση στην ποιότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου.

Λάθη ορθογραφικά και αριθμητικά, πράγμα που δεν αντέχει στην κοινή λογική στο Κοινωνικο Παντοπωλείου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                             
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
E-mail : bkarfis@otenet,gr                           

            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                 


Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκαν τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Καρπενησίου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και ομόφωνα αποφάσισαν την συνέχιση του αγώνα ενάντια στο αδιάλλακτο, παλαιοκομματικό και αντιδημοκρατικό καθεστώς του Δημάρχου Μπακογιάννη και των συνεχιστών του.