Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ κ. ΗΑΗΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                   Λαμία  05-02-2014
        ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                  

Την Παρασκευή 7-2-2014, ο Επίτροπος Περιφερειακής Πολίτικης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κος Johannes Hahn,  θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Λαμία θα περιλαμβάνει, κατ' αρχήν,  κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά.

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΗΨΙΑΣ Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου (Μακελαράκη και Σαλαμίνος, Περισσός). Θα μιλήσουν οι κ. Αθανάσιος Κοβάνης, Πρώην Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", Πρόεδρος του Πανελληνίου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Διεθνούς Γραφείου Επιληψίας (IBE) και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του International League Against Epilepsy (ILAE), με θέμα: «Σπασμοί, Επιληψία, ευαισθησία στα video παιχνίδια» κα. Μαρία Πανταζοπούλου, Προϊσταμένη του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Νέας Ιωνίας με θέμα «Δυσκολίες των παιδιών με Επιληψία στο Σχολείο», Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση και επίλυση αποριών.Αν εσείς ή κάποιος που ξέρετε πάσχει από επιληψία, η Ελληνική Εθνική Ένωση κατά της Επιληψίας (EEEE), μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο ειδικό, ανάλογα με το γεωγραφικό διαμέρισμα που βρίσκεστε.