Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                            
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έχουμε καταγγείλει την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου αλλά και άλλων κοινωνικών δομών στο Δήμο Καρπενησίου και καταθέσαμε συγκεκριμένη πρόταση για την εύρυθμη, ορθολογική και διαφανή λειτουργία της δομής,  η οποία όμως με προσωπική ευθύνη του Δημάρχου απορρίφθηκε. Τα μέλη της παράταξής μας που συμμετείχαν στην επιτροπή διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οδηγήθηκαν σε παραίτηση αφού η επιτροπή ενώ είχε εκ του Νόμου (4071/2012) την υποχρέωση ανά εξάμηνο να παρουσιάσει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου έκθεση πεπραγμένων και διαχειριστικό απολογισμό όχι μόνο δεν το έπραττε αλλά δεν συνεδρίαζε ποτέ. Πρόσφατα παραιτήθηκε από την ίδια επιτροπή και το μέλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης (κ. Μπομποτσιάρης)  καταγγέλλοντας  τον τρόπο λειτουργίας αυτής της κοινωνικής δομής.

Δήμος Καρπενησίου/Μικρό Πανεπιστήμιο με θέμα: Τι είναι οι Φοβίες και πω

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΠΕ Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου, στο πλαίσιο του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο», σας προσκαλούν στην ομιλία με θέμα

«Τι είναι οι Φοβίες και πως ξεπερνιούνται».
που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Ομιλητής:  Παναγιώτης Οικονόμου, Ψυχολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στη «Γνωσιακή Επιστήμη», στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικευμένος στην αντιμετώπιση των Φοβιών και του Άγχους.
Πιστοποιημένος θεραπευτής Βιοανάδρασης  - Νευροανάδρασης με εκπαίδευση στη Γερμανία │www.nophobia.gr

Ευαγγελία Σοφρώνη

Εκπαιδευτικές Συναυλίες και σεμινάρια από το Δήμο Καρπενησίου

Δωρεάν σεμινάρια σε μαθητές μουσικών οργάνων και εκπαιδευτικές συναυλίες σε γυμνάσια και Δημοτικά θα πραγματοποιήσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου. Επιπρόσθετα, τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που θα βρεθούν στο Καρπενήσι θα δώσουν δωρεάν μία ανοιχτή συναυλία στο κοινό την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο.

Υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ


Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου με αφορμή την υποψηφιότητά του για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ομιλία Β.Αποστόλου σχετικά με τη ΦέταΕυάγγελος Αποστόλου
Βουλευτής Εύβοιας – ΣΥΡΙΖΑ
Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑΟ βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, και Συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τοποθετείται ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της επίκαιρης επερώτησης των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, Σχετικά με τη φέτα:

«Η αναστάτωση που έχετε φέρει στον αγροτικό χώρο με την αδυναμία σας να τον υπερασπιστείτε, έχει ραγίσει τη κοινωνική συνοχή της περιφέρειας.
Δεν βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες γιατί τους αρέσει …βλέπουν κάθε χρόνο τη ζωή τους να γίνεται δυσκολότερη και γι αυτό αντιδρούν.
Κι εσείς με την απραξία σας χειροτερεύετε τα πράγματα. Αυτό κάνατε και για το πρόβλημα που συζητάμε .