Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΩΤΗ


*Καλά τα είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος Φραγκίστας Δημήτρης Λαθύρης στο star, για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Αγράφων. Χωρίς πολλά λόγια, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε μεγάλες αλήθειες, ασχέτως αν ενόχλησαν κάποιους.
Η κατάσταση στον Δήμο είναι τραγική και αν δεν αλλάξουν νοοτροπία κάποια πρόσωπα που διοικούν τον Δήμο, τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μάλιστα αντί να γίνεται προσπάθεια από όλους να κρατήσουν όρθιο το Δήμο, οι περισσότεροι έχουν το νου τους στις εκλογές. Καλά λοιπόν τους αποκάλεσε «κοκόρια» ο Δημήτρης, αλήθεια είπε.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς ανέφερε ότι δεν θα διεκδικήσει άλλη θητεία στην Αυτοδιοίκηση.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΥΨΗΛΑΝΤΗ 1
35100 ΛΑΜΙΑ                                                                    

Λαμία 29-1-2014

                                                                             
ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς παρουσίασε τον απολογισμό πεπραγμένων της τετραετίας 2011-2014. της Περιφερειακής Αρχής, στην Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ταυτόχρονα ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε ότι δεν θα διεκδικήσει άλλη θητεία στην Αυτοδιοίκηση.


Πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στη Λαμία η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας, με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής, σύμφωνα με το άρθρο 185 του «Καλλικράτη».

 «Αυτός ο απολογισμός είναι ευκαιρία να πιάσουμε το νήμα από την αρχή, από το 2011. Αρχής γενομένης από το θεσμό» είπε ο κ. Περγαντάς κατά την παρουσίασή του,

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2011-2014Παρουσίαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
  Κλέαρχου Περγαντά

Λαμία, 29/1/2014Κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη των Επιτροπών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι των θεσμικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και των κομμάτων, φίλες και φίλοι, αγαπητοί εργαζόμενοι και συνεργάτες της Περιφέρειας,

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, βρισκόμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο  για να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε δημόσια τον απολογισμό μας. Έναν απολογισμό πεπραγμένων μιας ολοκληρωμένης τριετίας και παράλληλα έναν απολογισμό πολιτικών και δράσεων που σηματοδοτούν το 2014.
Ο απολογισμός της Περιφέρειας, είναι για εμάς, μια κορυφαία πράξη ευθύνης.
Είναι μια πράξη που δεν αποτελεί «τυπική» υποχρέωσή μας από τον Καλλικράτη, αλλά υπαγορεύεται από την προσήλωσή μας σε βασικές αρχές, όπως η διαφάνεια, η συμμετοχή και η ενημέρωση των θεσμικών οργάνων, των φορέων και πολιτών.


Η αιρετή Περιφέρεια έκλεισε τα τρία χρόνια της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
Βουλευτής Ν. Βοιωτίας
Φίλωνος 16, 32100 Λιβαδειά, www.ikarampelas.blogspot.gr


Αθήνα 29.01.2014
Ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης δεν θα είχε το ίδιο κύρος αν δεν τον είχε υπηρετήσει ο Κλέαρχος Περγαντάς, είτε ως νομάρχης Βοιωτίας, είτε ως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Σέβομαι την απόφασή του, εκτιμώ το έργο του κι εύχομαι σύντομα να υπηρετήσει από άλλο πόστο το δημόσιο βίο.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καράμπελας


ΕΚΛΟΓΕΣ 2014


Με ομόφωνη απόφαση, το Δ.Σ του συλλόγου Βουλπιωτών προκυρήσσει τις εκλογές του συλλόγου μας την Κυριακή 2-2-2014 και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα των Εκτελωνιστών στον Άλιμο όπου γίνονται τα μαθήματα παραδοσιακού χορού του συλλόγου.Ο χώρος βρίσκεται κοντά στο μετρό του Αλίμου επί της λεωφόρου Ιωνίας(αριθμός 96).Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας να στηρίξουν την συνέχιση του συλλόγου.Ευχαριστούμε!!!