Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ο  ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ
radiovoylpi.listen2myradio.com

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΜΑ: «Κενά Νηπιαγωγείων» Δήμος Αγράφων με τη μη λειτουργία δύο Νηπιαγωγείων, αυτών των Αγράφων και της Γρανίτσας,
ΠΡΟΣ:
Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων
κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο

Κοιν.:
1. Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας
κ. Αθανάσιο Κυριαζή
2. Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας
κ. Αθανάσιο Τσαπρούνη

ΘΕΜΑ: «Κενά Νηπιαγωγείων»


Κύριε Υπουργέ,
Δια του παρόντος θα ήθελα να σας ενημερώσω εγγράφως, πως μετά το υπόμνημα που κατέθεσα αυτοπροσώπως στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κυριαζή, κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του στο Καρπενήσι στις 28/10/2013 και τη λεπτομερή συζήτηση που είχαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Δήμος Αγράφων με τη μη λειτουργία δύο Νηπιαγωγείων, αυτών των Αγράφων και της Γρανίτσας, δυστυχώς από πλευράς Υπουργείου μέχρι και σήμερα δεν λάβαμε επισήμως καμία απάντηση.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Θέμα: Παράταση προσωρινής άδειας λειτουργίας στα γήπεδα, Κερασοχωρίου, Παλαιοκατούνας, Γρανίτσας, Ραπτόπουλου, Δ. Φραγκίστας.
ΠΡΟΣ:
ΕΠΣ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΚΟΙΝ:
1.       Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας
2.       Αποκεντρωμένη Διοίκηση Στερεάς Ελλάδος – Θεσσαλίας


Δια της παρούσης σας κάνουμε γνωστό ότι από την πλευρά του Δήμου Αγράφων παρότι δεν ενημερώθηκε ΠΟΤΕ επισήμως για τα αποτελέσματα του Ελέγχου, που διενεργήθη στις 4-12-2013, από 5μελή Επιτροπή της οποίας ήμουν μέλος, έχουν δρομολογηθεί όλες οι υποδεικνυόμενες παρεμβάσεις από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας των γηπέδων του Δήμου Αγράφων, προκειμένου αυτά να πληρούν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις με βάση την υπ΄αριθμ. 856/101244/10-6-2013 απόφαση της Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος, αλλά και τις κείμενες από το νόμο διατάξεις. 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημοσιοποίησε την 2η Πρόσκληση του μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»


ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  ενημερώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημοσιοποίησε την 2η Πρόσκληση του μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013. Σύμφωνα με την πρόσκληση αυτή καλούνται να υποβάλλουν αιτήσεις ενίσχυσης / φακέλους υποψηφιότητας από 18 Μαρτίου 2014 έως 16 Μαϊου 2014, οι εγγεγραμμένοι στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου (Ο.Σ.Δ.Ε.) που εγκαταστάθηκαν ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης κατά το δεκατετράμηνο που προηγείται της ημερομηνίας υποβολής της αίτησης ενίσχυσης, είναι ηλικίας 18-40 ετών και μόνιμοι κάτοικοι Ορεινών ή Μειονεκτικών περιοχών ή Δημοτικών κοινοτήτων κανονικών περιοχών με πληθυσμό μικρότερο των 100.000 κατοίκων.

Πρόσκληση Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ) σας προσκαλεί το Σάββατο στη Λαμία

Πρόσκληση
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (Ο.Ε.Σ) σας προσκαλεί το Σάββατο , 15-02-2014, στις 18.30, στο Σύνδεσμο Ευρυτάνων Ν. Φθιώτιδος, στην οδό Τσακάλωφ 3, Λαμία, στην παρουσίαση του Λευκώματος για τα 25 χρόνια (1988-2013) παρουσίας της στα Ευρυτανικά δρώμενα.
Παράλληλα θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά. Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ομοσπονδίας